TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.763,44 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.804,19 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.727,80 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.752,07 Ft (tonna)
Repcemag: 162.670,79 Ft (tonna)
Full-fat szója: 213.334,71 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 661 Ft
Benzin ára: 614 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,04
USD: 360,29
CHF: 408,58
GBP: 454,11
Hirdetés
Vulcan KompleX, azaz NPK és magnézium hatóanyag-alapú lombtrágyák, mikroelemekkel

Vulcan KompleX, azaz NPK és magnézium hatóanyag-alapú lombtrágyák, mikroelemekkel

Növénytermesztés - 2023.03.14

A VulcanAgro Kft. értékesítésében egyre nagyobb szerepe van az olyan növényspecifikus termékeknek, amelyek szinte az összes létfontosságú tápanyagot tartalmazzák. Az egyre kevesebb alaptrágya-használat, a szélsőséges időjárás gyakran vált ki egyszerre többféle tápanyaghiányt.

Kalászos és Repce KompleX

A Vulcan Kalászos és Repce KompleX lombtrágyák, mint a nevük is elárulja, a kalászos gabonákra és a repce növényre lett formázva. A kalászosoknak jelentős az NPK- és magnézium- igényük, de több mangánt, rezet és cinket is igényelnének. A repcék pedig az NPK és magnézium mellett hálásak a bór és kén többszöri pótlásáért. Mindkét terméket 8–12 liter/ha dózisban használjuk, több alkalommal.

Kukorica és Napraforgó KompleX

A két kapásnövény szereti, ha lombon keresztül is támogatjuk NPK és magnézium hatóanyag- tartalmú készítménnyel. A gyakran hideg és száraz talajból nehezen történik meg a kezdeti időszakban a tápanyagfelvétel, miközben záródni kellene a sornak, hogy a nap ne süssön bele, a növény kinője a nyulat. Mindkét lombtrágyát 8–12 liter/ha dózisban használhatjuk a növények 4–6 leveles állapotától, akár több alkalommal.

Hetek óta zajlik a kereskedések feltöltése kannás termékekkel. Nem csak szépek, de minden szükséges tápanyagot tartalmaznak

A teljesen más Szója KompleX

A Szója KompleX inkább magnézium–kén és foszfor–kálium hatóanyag-túlsúlyos termék, de a mikroelemek közül bórt, cinket, mangánt és molibdént is tartalmaz. Abban segítik a szóját, hogy a nitrogént próbálja önmaga megkötni, ugyanakkor más tápanyagok hiánya ezt ne akadályozza. A Szója KompleX lombtrágyát is a növény korai fázisától, 8–12 liter/ha dózisban használjuk, 3–4 alkalommal.

Szőlő KompleX

A szőlő esetében a legfontosabb, hogy a magnéziumot és a káliumot pótoljuk lombon keresztül is egy kevés foszforral és mikroelemekkel. A Szőlő KompleX lombtrágyát ezért a virágzás előtt már használhatjuk, egészen az érés időszakáig, több alkalommal, közepes–nagy (10–20 liter/ha) dózisban.

Zöldség és Gyümölcs KompleX

A Zöldség és Gyümölcs KompleX lombtrágyák magnézium-, kálium-, foszfor- és mikroelem- túlsúlyos termékek, de már közepes dózisban nitrogént is tartalmaznak.  Szerepük elsősorban a magnézium- és a káliumpótlás, de egy-egy rejtett mikroelemhiány megszüntetésére is alkalmas. Mindkét terméket közepes–nagy dózisban javasolt használni, több alkalommal.

Akció az IBC-re és a kannás kiszerelésre is!

A VulcanAgro Kft. a KompleX lombtrágyákat 600 és 1000 literes IBC-ben, valamint 20 literes kannában forgalmazza. Az akciók keretében két IBC vásárlása után adunk egy komolyabb levásárolható kedvezményt.

Vulcan KompleX, azaz NPK és magnézium hatóanyag-alapú lombtrágyák, mikroelemekkel

Akik pedig 20 literes kannában vásárolnak akár 2–3-féle terméket, 10 kanna után 1 kannát kapnak ingyen.

Vulcan KompleX, azaz NPK és magnézium hatóanyag-alapú lombtrágyák, mikroelemekkel

Minden KompleX lombtrágya EK-műtrágya, és rendelkezik már CE-regisztrációval is.

Az akciók pontos menetéről érdeklődjenek a legközelebbi viszonteladónál vagy a VulcanAgro Kft. területileg illetékes szaktanácsadóinál.

www.vulcanagro.hu
 

Vulcan KompleX, azaz NPK és magnézium hatóanyag-alapú lombtrágyák, mikroelemekkel

Címkék: VulcanAgro Kft., npk, magnézium, lombtrágya, mikroelemek
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

KÖCKERLING ALLROUNDER: amikor a tökéletes még tökéletesebb

A tavasz közeledtével nem csak a természet megújulásának lehetünk szemtanúi. Nemzetközi partnereink sorra ...