TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.763,18 Ft (tonna)
Napraforgómag: 148.008,84 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 69.737,71 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.016,91 Ft (tonna)
Repcemag: 171.742,02 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.934,45 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 391,11
USD: 359,51
CHF: 404,72
GBP: 464,38
Hirdetés
A magyar termőföldekre nemesít az RWA

A magyar termőföldekre nemesít az RWA

Növénytermesztés - 2023.01.06

A koncentrált vetőmagkínálatot speciálisan a hazai igényekhez alakították ki, megbízható minőségben

A G-SEED vetőmagmárkát 2018-ban hozta létre az RWA cégcsoport, hogy az innovációja révén a termelők nagyobb szabadságot élvezhessenek a fajtaválasztásban, mivel a főbb gazdasági növények mellett egyéb, speciális növényfajok is szerepelnek a portfólióban mind konvencionális, mind pedig bio-növénytermesztéshez.

A saját márkás vetőmagokon felül a MAS SEEDS kizárólagos forgalmazója is az RWA Magyarország Kft. A márka gyakorlati szakemberei és megbízható partnergazdaságai által kifejlesztett és bizonyított megoldásokkal rendelkezik, melyek 3 fő szakterületen alapulnak:

– Magas terméspotenciállal rendelkező hibridek kifejlesztése a K+F segítségével

– Kiváló minőségű vetőmagok előállítása

– A gazdálkodóik, forgalmazók és partnerek támogatása professzionális agrárszolgáltatásokkal

Az RWA Magyarország Kft. a két márka által képes minden igényt kielégíteni a korai érésű hibridektől a kései fajtákig. A legújabb vetőmag-katalógusokban pedig már a 2023. tavaszi vetés áll a fókuszban.

Kukoricakínálat

A kukoricafajták a megújult, koncentráltabb portfólióban a korai éréscsoporttól a késeiig lefedik a partnerek igényeit. A G-SEED kukoricák az aszályos időszakban is stabil termést hoznak, továbbá kiemelkedő betegségtoleranciával és vízleadó képességgel rendelkeznek. A MAS SEEDS kukoricák pedig széles tenyészidőben (FAO 290–700), többféle felhasználásra (takarmány, siló, malomipari, madáreleség, waxy) állnak rendelkezésre.

Napraforgó-kínálat

A MAS SEEDS jövő évi napraforgó-kínálatában a már korábban megszokott hibridek kaptak helyet, melyek igazodnak a magyar gazdák elvárásaihoz, kimagasló terményhozammal és kedvező karbantartási lehetőségekkel téve egyszerűbbé a munkát. A MAS SEEDS hibridek – a kiváló termőképesség felett – átlag feletti olajtartalommal és betegségekkel szembeni ellenálló képességgel rendelkeznek.

Cirokvetőmag

A Rosario egy új cirokhibrid, magas termőképességgel. Alacsony tannintartalma miatt nagyon jó takarmányértékkel rendelkezik. A cirok könnyű termeszthetősége miatt kiváló választás azon termelőknek, akik most kezdenének cirokkal foglalkozni.

Szójakínálat

A szójakínálat vetőmagjai két különböző éréscsoportba tartoznak, így a korai és középérésű vetőmagok is megjelennek a portfólióban. A magas fehérjetartalmú és bő termésű étkezési szóják jó elágazási hajlammal és kiváló ellenálló képességgel rendelkeznek stresszes körülmények között is. Magyarország összes termőterületére ajánljuk őket.

Olajtökkínálat

A G-seed tök vtőmaggal a termőföld készen áll arra, hogy megfeleljen a partnerek elvárásainak. A márka tökvetőmagjai magas terméssel és kiváló teljesítménnyel járulnak hozzá a legmagasabb haszon eléréséhez.

További információkkal kapcsolatban keressék bizalommal az RWA képviselőit, vagy látogassanak el az RWA honlapjára, ahol további információkat tudhatnak meg a jövő évi kínálat fajtáiról.

www.rwa.hu

A magyar termőföldekre nemesít az RWA

Címkék: kukorica, napraforgó, cirok, szója, olajtök, vetőmag, rwa
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Hogyan védekezhet hatékonyan a kukoricamoly első nemzedéke ...

A kukoricamoly első nemzedékének kártétele elsősorban a termés mennyiségét veszélyezteti. Az ellene való ...