TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
GrowMax™ a maximális fejlődésért – Célzott tavaszi tápanyag-utánpótlás speciális levél- és lombtrágyákkal

GrowMax™ a maximális fejlődésért – Célzott tavaszi tápanyag-utánpótlás speciális levél- és lombtrágyákkal

Növénytermesztés - 2022.04.08

Levéltrágyák segítségével gyorsan és hatékonyan tudjuk növényeinket tápanyaghoz juttatni, lombtrágyázással pedig növelhetjük növényeink kórokozókkal, kártevőkkel, illetve a kedvezőtlen környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességét, és javíthatjuk a termés minőségét és mennyiségét. A megfelelő tápanyag-utánpótláshoz az RWA Magyarország Kft. három kiemelt, saját márkás terméket kínál.

GrowMax™ Bór

A készítmény az RWA Magyarország Kft. saját terméke, mely a bórt korszerű, etanolamin formában tartalmazza (150 g/liter). Ez a formuláció növeli a bór oldhatóságát, s ezáltal biztosítja a növény számára annak legjobb elérhetőségét, illetve a korszerű formuláció a fitotoxicitási kockázatot más bór formákhoz képest a legalacsonyabb szintre csökkenti. Prémium minőségét az adja hogy, formulázott levéltrágyaként nem csak magát a tápelemet, hanem hatékonyságjavító adalékanyagokat, adjuvánsokat is tartalmaz. A nedvesítő szer és a tapadásfokozó mellett megtalálható benne még visszanedvesedést fokozó- és párolgáscsökkentő segédanyag is. A termék jól keverhető más növényvédő szerekkel, kijuttatható azokkal tankkeverékben, ez gazdaságossági szempontból sem elhanyagolható. Biztosítja a magas bórigényű növénykultúrák számára a látható és rejtett hiány hatékony kezelését. Átlagos bórigény mellett (rejtett hiány) ajánlott dózisa 1 liter/ha, s kétszeri kezelés ajánlott, magas igénynél (látható bórhiány) 1,5 liter/ha a javasolt dózis, két vagy háromszor kijuttatva.

GrowMax™ Kén

Kiemelkedően magas kéntartalma mellett (695 g/l), 196 g/l N-t és számos mikroelemet tartalmaz. Emellett hatékonyságnövelő adalékanyagokat, azaz nedvesítőszert, tapadásfokozót, visszanedvesedést fokozó és párolgáscsökkentő segédanyagot is tartalmaz. Jól keverhető, azonban minden permetezés előtt keverési próba végzése javasolt! Növeli a növények károsítókkal és kórokozókkal szembeni ellenállását, azok biotikus és abiotikus stresszellenálló képességét, jelentősen befolyásolja a termés mennyiségét és minőségét.

GrowMax™ Réz

Magas réz- és nitrogéntartalmú, összetett szuszpenziós levéltrágya, mely alkalmas a rézhiány megelőzésére és kezelésére minden szántóföldi, kertészeti és erdészeti kultúrában. Hatékonyságát növeli az emelt nitrogéntartalom a kiegészítő mikroelemekkel. A megfelelő rézellátás megakadályozza a levelek idő előtti elöregedését, optimalizálja a vegetációs időszakot, növeli a termés mennyiségét és minőségét. Kalászosokban a kijuttatását a tavaszi legelső kezeléskor javasoljuk elkezdeni, mivel hasznosulása ekkor a legjobb. Tartalmazza a jól ismert segédanyagokat, azaz nedvesítőszert, tapadásfokozót, visszanedvesedést fokozó és párolgáscsökkentő segédanyagot.

További információkért keresse területi képviselőinket vagy növényvédőszer-üzletágunkat!

9141 Ikrény, Lesvár major | +36 21 211 0400 | novenyvedoszer@rwa.hu | www.rwa.hu

 

rwalogo min

 

Címkék: levéltrágya, RWA, GrowMax
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A szója lehet a mezőgazdászok mentőöve?

Az utóbbi időben egyre többet hallani a szójáról, ezért úgy gondolom, érdemes ezt a témát itt is elővennem. A jelenlegi ...