GrowMax™ a maximális fejlődésért

2022.04.08

Levéltrágyák segítségével gyorsan és hatékonyan tudjuk növényeinket tápanyaghoz juttatni, lombtrágyázással pedig növelhetjük növényeink kórokozókkal, kártevőkkel, illetve a kedvezőtlen környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességét, és javíthatjuk a termés minőségét és mennyiségét. A megfelelő tápanyag-utánpótláshoz az RWA Magyarország Kft. három kiemelt, saját márkás terméket kínál.

GrowMax™ a maximális fejlődésért – Célzott tavaszi tápanyag-utánpótlás speciális levél- és lombtrágyákkal


GrowMax™ Bór

A készítmény az RWA Magyarország Kft. saját terméke, mely a bórt korszerű, etanolamin formában tartalmazza (150 g/liter). Ez a formuláció növeli a bór oldhatóságát, s ezáltal biztosítja a növény számára annak legjobb elérhetőségét, illetve a korszerű formuláció a fitotoxicitási kockázatot más bór formákhoz képest a legalacsonyabb szintre csökkenti. Prémium minőségét az adja hogy, formulázott levéltrágyaként nem csak magát a tápelemet, hanem hatékonyságjavító adalékanyagokat, adjuvánsokat is tartalmaz. A nedvesítő szer és a tapadásfokozó mellett megtalálható benne még visszanedvesedést fokozó- és párolgáscsökkentő segédanyag is. A termék jól keverhető más növényvédő szerekkel, kijuttatható azokkal tankkeverékben, ez gazdaságossági szempontból sem elhanyagolható. Biztosítja a magas bórigényű növénykultúrák számára a látható és rejtett hiány hatékony kezelését. Átlagos bórigény mellett (rejtett hiány) ajánlott dózisa 1 liter/ha, s kétszeri kezelés ajánlott, magas igénynél (látható bórhiány) 1,5 liter/ha a javasolt dózis, két vagy háromszor kijuttatva.

GrowMax™ Kén

Kiemelkedően magas kéntartalma mellett (695 g/l), 196 g/l N-t és számos mikroelemet tartalmaz. Emellett hatékonyságnövelő adalékanyagokat, azaz nedvesítőszert, tapadásfokozót, visszanedvesedést fokozó és párolgáscsökkentő segédanyagot is tartalmaz. Jól keverhető, azonban minden permetezés előtt keverési próba végzése javasolt! Növeli a növények károsítókkal és kórokozókkal szembeni ellenállását, azok biotikus és abiotikus stresszellenálló képességét, jelentősen befolyásolja a termés mennyiségét és minőségét.

GrowMax™ Réz

Magas réz- és nitrogéntartalmú, összetett szuszpenziós levéltrágya, mely alkalmas a rézhiány megelőzésére és kezelésére minden szántóföldi, kertészeti és erdészeti kultúrában. Hatékonyságát növeli az emelt nitrogéntartalom a kiegészítő mikroelemekkel. A megfelelő rézellátás megakadályozza a levelek idő előtti elöregedését, optimalizálja a vegetációs időszakot, növeli a termés mennyiségét és minőségét. Kalászosokban a kijuttatását a tavaszi legelső kezeléskor javasoljuk elkezdeni, mivel hasznosulása ekkor a legjobb. Tartalmazza a jól ismert segédanyagokat, azaz nedvesítőszert, tapadásfokozót, visszanedvesedést fokozó és párolgáscsökkentő segédanyagot.

További információkért keresse területi képviselőinket vagy növényvédőszer-üzletágunkat!

9141 Ikrény, Lesvár major | +36 21 211 0400 | novenyvedoszer@rwa.hu | www.rwa.hu

 

rwalogo min

 


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE