TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 63.964,48 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.533,77 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 61.253,64 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 51.866,29 Ft (tonna)
Repcemag: 159.604,60 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.503,23 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 607 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,78
USD: 359,69
CHF: 396,83
GBP: 450,76
Hirdetés
Növénykondicionálás és lombtrágyázás prémium minőségű termékekkel, megfizethető áron

Növénykondicionálás és lombtrágyázás prémium minőségű termékekkel, megfizethető áron

Növénytermesztés - 2024.01.27

A szántóföldi és kertészeti növénytermesztésben érintett gazdálkodók napi szinten szembesülnek azokkal az új kihívásokkal, amelyeket az éghajlati körülmények változásai támasztanak. Munkájuk során azt is tapasztalhatják, hogy a káros hatások kiküszöbölésére kevés valós segítséget jelentő eszköz áll a rendelkezésükre. A növénykondicionáló készítmények azonban ilyenek, e szilárd meggyőződésének adott hangot Ábrók Balázs, a NutriPlantAgro Kft. ügyvezetője, egyben tulajdonosa.

A hazai termékkínálatban jelenleg óriási számban vannak jelen a növénykondicionálásra, valamint a lombon keresztüli növénytáplálásra ajánlott készítmények. Ez a túlkínálat alaposan megnehezíti a gazdálkodók döntéshozatalát is, hiszen egyre nagyobb kihívást jelent eligazodniuk e termékek között és megtalálniuk azt, amelyik valóban a legjobb eredményt biztosítja számukra.

Komplex termékválaszték

Növénykondicionálás és lombtrágyázás prémium minőségű termékekkel, megfizethető áronÁbrók Balázs, a NutriPlantAgro Kft. ügyvezetője

Ebben nyújt segítséget számukra a 2020-ban alapított NutriPlantAgro Kft., amely kizárólag magyar tulajdonban lévő társaság. Tulajdonosai azzal a határozott céllal hozták létre, hogy innovatív, a modern mezőgazdaság igényeihez és lehetőségeihez igazodó vállalkozást építsenek fel, amely komplex, a talajkondicionálók, növénykondicionálók, valamint lombtrágyák együttes alkalmazásán alapuló rendszert ajánl partnereinek. Ehhez olyan termékeket fejleszt és gyárt, valamint olyan beszállítók készítményeit kínálja a gazdálkodóknak, amelyek komplex összetétele és prémiumminősége garanciát nyújt sikeres alkalmazásukra. A cég egyes termékei további előnyöket is nyújtanak, hiszen azok szerepelnek az Agro-ökológiai Program (AÖP) által támogatottak között, így 2024-ben már négy növénykondicionáló (Auronik, Dalgin, FulvicNature, Humicum), valamint egy új mikrobiológiai készítmény, a NuTrichonic (Trichoderma asperellum) után vehetik igénybe felhasználóik a program által meghatározott támogatást.

Saját és elismert külföldi márkákat kínálnak

Saját termékeik egyike a HUMICUM növénykondicionáló, amely komplex összetételének köszönhetően (szerves anyagok, huminsavak, fulvosavak, aminosavak – glicin-betain –, tápelemek) jó hatásfokkal segíti a növényt a környezeti hatásokhoz való minél sikeresebb alkalmazkodásban, egyben a stresszhatások gyors leküzdésében.

A NutriPlantAgro Kft. ajánlata: prémiumminőségű termékekből álló komplex technológia a növénytáplálásban és kondicionálásban.

A cég minőségi termékek iránti elkötelezettségét mutatja, hogy kizárólagos magyarországi forgalmazói a növénytáplálás és kondicionálás területén nagy tapasztalatokkal és hagyományokkal bíró spanyol gyártó, a S.A.S (Sustainable Agro Solutions S.A.U.) Coda termékeinek. A mára már globális méretűvé fejlődő cég immár több mint 30 éve gyárt és forgalmaz lombtrágyákat, biostimulátorokat, valamint talajkondicionáló készítményeket. A piacon egyfajta egyediséget képviselnek, termékeik prémiumminőségűek, az általuk fejlesztett technológiák pedig több mint 90 országban ismertek és elismertek. A Coda lombtrágyacsalád tagjai, köszönhetően a bennük alkalmazott szerves (lignoszulfonát) kelátképzőnek, száraz körülmények között is magas szintű növénytáplálást biztosítanak, miközben kedvező keverhetőségi tulajdonságuk miatt a növényvédelmi kezelésekkel együttesen is alkalmazhatók. Ezen túl e termékeket kiváló oldódás, magas fokú UV-stabilitás, jó tapadóképesség, valamint esőállóság jellemzi.

A NutriPlant Agro Kft. munkatársainak meggyőződése, hogy csak abban az esetben érhető el a jövedelmező gazdálkodás a növénytermesztés során, ha a talajon és a lombozaton keresztüli növénytáplálás harmóniában áll egymással. Talajaink leromlása miatt azonban mindez veszélybe kerülhet! Ez a felismerés vezetett el a talajjavításra költséghatékonyan alkalmazható nedvesített mészkőliszt (Agrocal Mill 53) és a nedvesített gipszliszt (Agrocal Gypsum) termékkínálatba illesztéséhez, ezeknek a cég az ország egyes területein mára már kizárólagos forgalmazója.

A NutriPlantAgro Kft. termékei a cég munkatársainak segítségével közvetlenül jutnak el felhasználóikhoz. Kínálatuk alakítása során a szántóföldi növények mellett egyre nagyobb figyelmet kapnak a kertészeti (szőlő, gyümölcs) kultúrák is, így az azokban érintett gazdálkodók is hatékony technológiákhoz juthatnak általuk. Termékkínálatukról, területileg illetékes munkatársaikról az érdeklődők a www.nutriplant.hu weboldalukon tájékozódhatnak.

Növénykondicionálás és lombtrágyázás prémium minőségű termékekkel, megfizethető áron




Szerző: AgrárUnió

Címkék: NutriPlantAgro Kft., növénykondicionáló
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Megjelent az új, állati genetikai erőforrások megőrzésének ...

Megjelent az állati genetikai erőforrások ex situ és in vitro megőrzésének, és szakmai támogató tevékenység ...