TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Növénykondicionálás és lombtrágyázás prémium minőségű termékekkel, megfizethető áron

Növénykondicionálás és lombtrágyázás prémium minőségű termékekkel, megfizethető áron

Növénytermesztés - 2024.01.27

A szántóföldi és kertészeti növénytermesztésben érintett gazdálkodók napi szinten szembesülnek azokkal az új kihívásokkal, amelyeket az éghajlati körülmények változásai támasztanak. Munkájuk során azt is tapasztalhatják, hogy a káros hatások kiküszöbölésére kevés valós segítséget jelentő eszköz áll a rendelkezésükre. A növénykondicionáló készítmények azonban ilyenek, e szilárd meggyőződésének adott hangot Ábrók Balázs, a NutriPlantAgro Kft. ügyvezetője, egyben tulajdonosa.

A hazai termékkínálatban jelenleg óriási számban vannak jelen a növénykondicionálásra, valamint a lombon keresztüli növénytáplálásra ajánlott készítmények. Ez a túlkínálat alaposan megnehezíti a gazdálkodók döntéshozatalát is, hiszen egyre nagyobb kihívást jelent eligazodniuk e termékek között és megtalálniuk azt, amelyik valóban a legjobb eredményt biztosítja számukra.

Komplex termékválaszték

Növénykondicionálás és lombtrágyázás prémium minőségű termékekkel, megfizethető áronÁbrók Balázs, a NutriPlantAgro Kft. ügyvezetője

Ebben nyújt segítséget számukra a 2020-ban alapított NutriPlantAgro Kft., amely kizárólag magyar tulajdonban lévő társaság. Tulajdonosai azzal a határozott céllal hozták létre, hogy innovatív, a modern mezőgazdaság igényeihez és lehetőségeihez igazodó vállalkozást építsenek fel, amely komplex, a talajkondicionálók, növénykondicionálók, valamint lombtrágyák együttes alkalmazásán alapuló rendszert ajánl partnereinek. Ehhez olyan termékeket fejleszt és gyárt, valamint olyan beszállítók készítményeit kínálja a gazdálkodóknak, amelyek komplex összetétele és prémiumminősége garanciát nyújt sikeres alkalmazásukra. A cég egyes termékei további előnyöket is nyújtanak, hiszen azok szerepelnek az Agro-ökológiai Program (AÖP) által támogatottak között, így 2024-ben már négy növénykondicionáló (Auronik, Dalgin, FulvicNature, Humicum), valamint egy új mikrobiológiai készítmény, a NuTrichonic (Trichoderma asperellum) után vehetik igénybe felhasználóik a program által meghatározott támogatást.

Saját és elismert külföldi márkákat kínálnak

Saját termékeik egyike a HUMICUM növénykondicionáló, amely komplex összetételének köszönhetően (szerves anyagok, huminsavak, fulvosavak, aminosavak – glicin-betain –, tápelemek) jó hatásfokkal segíti a növényt a környezeti hatásokhoz való minél sikeresebb alkalmazkodásban, egyben a stresszhatások gyors leküzdésében.

A NutriPlantAgro Kft. ajánlata: prémiumminőségű termékekből álló komplex technológia a növénytáplálásban és kondicionálásban.

A cég minőségi termékek iránti elkötelezettségét mutatja, hogy kizárólagos magyarországi forgalmazói a növénytáplálás és kondicionálás területén nagy tapasztalatokkal és hagyományokkal bíró spanyol gyártó, a S.A.S (Sustainable Agro Solutions S.A.U.) Coda termékeinek. A mára már globális méretűvé fejlődő cég immár több mint 30 éve gyárt és forgalmaz lombtrágyákat, biostimulátorokat, valamint talajkondicionáló készítményeket. A piacon egyfajta egyediséget képviselnek, termékeik prémiumminőségűek, az általuk fejlesztett technológiák pedig több mint 90 országban ismertek és elismertek. A Coda lombtrágyacsalád tagjai, köszönhetően a bennük alkalmazott szerves (lignoszulfonát) kelátképzőnek, száraz körülmények között is magas szintű növénytáplálást biztosítanak, miközben kedvező keverhetőségi tulajdonságuk miatt a növényvédelmi kezelésekkel együttesen is alkalmazhatók. Ezen túl e termékeket kiváló oldódás, magas fokú UV-stabilitás, jó tapadóképesség, valamint esőállóság jellemzi.

A NutriPlant Agro Kft. munkatársainak meggyőződése, hogy csak abban az esetben érhető el a jövedelmező gazdálkodás a növénytermesztés során, ha a talajon és a lombozaton keresztüli növénytáplálás harmóniában áll egymással. Talajaink leromlása miatt azonban mindez veszélybe kerülhet! Ez a felismerés vezetett el a talajjavításra költséghatékonyan alkalmazható nedvesített mészkőliszt (Agrocal Mill 53) és a nedvesített gipszliszt (Agrocal Gypsum) termékkínálatba illesztéséhez, ezeknek a cég az ország egyes területein mára már kizárólagos forgalmazója.

A NutriPlantAgro Kft. termékei a cég munkatársainak segítségével közvetlenül jutnak el felhasználóikhoz. Kínálatuk alakítása során a szántóföldi növények mellett egyre nagyobb figyelmet kapnak a kertészeti (szőlő, gyümölcs) kultúrák is, így az azokban érintett gazdálkodók is hatékony technológiákhoz juthatnak általuk. Termékkínálatukról, területileg illetékes munkatársaikról az érdeklődők a www.nutriplant.hu weboldalukon tájékozódhatnak.

Növénykondicionálás és lombtrágyázás prémium minőségű termékekkel, megfizethető áron
Szerző: AgrárUnió

Címkék: NutriPlantAgro Kft., növénykondicionáló
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Öntözésfejlesztési pályázatok

Költségmegtakarítás, környezetvédelem, energiahatékonyság és fenntartható vízgazdálkodás