TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,02
USD: 358,44
CHF: 407,46
GBP: 454,86
Hirdetés
Időjárás: hajnalban rátör az eső Magyarországra, mindenki kaphat belőle

Időjárás: hajnalban rátör az eső Magyarországra, mindenki kaphat belőle

Időjárás - 2023.04.28

Összességében nem lesz majd panaszunk a május 1-ig tartó hosszú hétvégére. Az idő folyamatosan melegszik, ugyanakkor sok helyen heves zivatar is előfordulhat.

Hirdetés

Péntek estétől jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, kezdetben északkeleten, az éjszaka második felében inkább nyugaton, délnyugaton lehetnek helyenként nagyobb szakadozások a felhőzetben. Több helyen valószínű eső, zápor, hajnalban a Dunántúlon egy-egy zivatar sem zárható ki. Az Észak-Dunántúlon időnként megélénkülhet a déli, délkeleti szél, másutt jobbára gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 11 fok között várható, az északkeleti hidegre hajlamos részeken ennél hidegebb is lehet.

Szombat reggeltől a vastagabb, összefüggő felhőzet keletre szorul, másutt szakadozik a felhőzet, majd egyre erőteljesebbé válik a gomolyfelhő-képződés. Reggel, kora délelőtt még több helyen lehet csapadék, majd délutántól elsősorban a Dunántúlon alakulnak majd ki záporok, zivatarok. Néhol heves zivatar is előfordulhat. A légmozgás a legtöbb helyen mérsékelt marad, de zivatarok környezetében átmeneti szélerősödés valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton többnyire 16 és 24 fok között valószínű, délnyugaton lesz a legmelegebb, míg a tartósan felhős részeken a leghűvösebb.(Fotó: Alexa/Pixabay)

Címkék: időjárás, előrejelzés, magyarország, április 29, szombat, csapadék, zivatar, felmelegedés, hosszú hétvége
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Yanmar e-X1 – autonóm elektromos erőgép, traktoros nélkül

A Yanmar Agribusiness Co., Ltd., a Yanmar Holdings leányvállalata is belépett az elektromos meghajtású ...