TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
KUBOTA M7003, az erős profi traktor

KUBOTA M7003, az erős profi traktor

Gépesítés - 2023.02.23

Miért kedveltek a Kubota traktorok a gazdák körében?

Mert egyértelműen munkára termettek. Japán minőségi elvárások alapján tervezték és gyártják őket, megbízható, stabil műszaki tartalommal rendelkeznek és felhasználási lehetőségeik segítik a precíziós gazdálkodást. A legnagyobb, legerősebb gép a Kubota traktorok zászlóshajója

Az Kubota M7003 jelű szériája professzionális szántóföldi használatra készült, és minden olyan tulajdonsággal felszerelt, amire egy modern gazdának szüksége van.  Még a standard traktorok is felszereltek rugózott híddal, 50-es váltóval és rugózott fülkével. A Prémium és KVT Prémium modellek esetében alapfelszereltségként is elektromos vezérlésű kiadószelepekkel van ellátva és minden kezelőszerv a karfába integráltan helyezkedik el. Egy teljes felszereltségű Premium KVT traktor fronthidraulikával, frontkardánnal, légrugós rugózott fülkével, nagy méretű ISOBUS monitorral (K-monitor), automata kormányzás előkészítéssel rendelkezik.

5 év kiterjesztett gyártói garancia

Ez egyedülálló a garancia időtartamát és a garanciaprogramban résztvevő alkatrészeket tekintve, mivel a Kubota befogad olyan kopóalkatrészeket is, amiket más gyártók jellemzően kihagynak a garanciaprogramokból. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a gyártó bízik saját termékeinek magas minőségében.

Kiváló teljesítmény

Az új V6108 TIER 5 6,1 literes dízelmotorok nagyobb teljesítményt kínálnak alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett az optimalizált teljesítménygörbének köszönhetően. Hosszú munkanapokra a Kubota M7003 extra nagy befogadó képességű tartályokkal rendelkezik az üzemanyag és az AdBlue® számára.

Rendkívül hatékony sebességváltás

Az M7003 sebességváltókat a maximális hatékonyságra tervezték, hogy megállja a helyét minden felhasználási körülményben. A sebességváltó kézi vagy automatikus váltásra is alkalmas. Kiválasztható a szántóföldi vagy a szállítási feladattól függő beállítás.

Nagy teljesítmény

Az M7003 hidraulika rendszere és függesztő műve tökéletesen illeszkedik ennek a nagy teljesítményű traktornak az egyedülálló teljesítményéhez. A nagy, 9400 kg-os teherbírás lehetővé teszi a nehéz munkagépek gyors kezelését. Az elektronikus függesztőmű vezérlés ergonomikusan van építve a multifunkciós karba.

Fülke

A kabin hosszú munkanapokon is nyugodt munkakörnyezetet biztosít a kényelem, az ergonómia és a felhasználóbarát kialakításának köszönhetően. A traktor multifunkciós karja egyesíti az összes fontos funkciót a kényelmes kezelés érdekében. A kiválóan hangszigetelt vezetőfülke (72 dB [A]) biztosítja a kellemes csendet a fülkében

több információ >> https://tinyurl.com/kubota-M7003

A traktorok elérhetők készletről. Részletekért keresse a Kubota kizárólagos importőrét:

Két-KATA Kft.

H-2118 Dány, Zöld u. 20.

Telefon: +36(28)465-053                          

E-mail: info@ketkata.hu

Címkék: kubota, traktor, két-kata kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A nyúltenyésztés alapjai

Legyen szó hobbiról vagy kereskedelmi célú tenyésztésről, a nyulak gondozása tudatosságot és odafigyelést ...