TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 394,88
USD: 371,93
CHF: 407,19
GBP: 462,57
Hirdetés
Télbe, hóba, szántóföldre: hibrid abroncsok a BKT-tól

Télbe, hóba, szántóföldre: hibrid abroncsok a BKT-tól

Gépesítés - 2023.01.03

Nemcsak az eltérő talajviszonyokhoz, de a különböző időjárási körülményekhez is megfelelően alkalmazkodnak a BKT hibrid gumiabroncsai, amelyek télen is kiállják a legkeményebb próbákat.

Folyamatos fejlesztések nélkül a gumiabroncsok piacán sem lehet állni a versenyt, de mindezt jól tudja a BKT gyártóvállalat is, amely állandóan új és újabb termékkel bombázza a mezőgazdasági felhasználókat. Az indiai központú cég (teljes nevén Balkrishna Industries Ltd.) immár 3200-féle abroncsot kínál a világ több mint 160 országában.

Télbe, hóba, szántóföldre: hibrid abroncsok a BKT-tól

A legújabb termékei egyfajta hibrid vonalat képviselnek, hiszen kiválóan alkalmazkodnak a különböző talajtípusokhoz, miközben jelentősen csökkentik a káros tömörödést. Rögtön két modellt is bemutattak, a RIDEMAX IT 696 és RIDEMAX IT 697 (M+S) pedig elsősorban abban különböznek egymástól, hogy az utóbbi az összetettebb mintázata révén nagyobb kapaszkodóképességgel bír.

Az abroncsok azért nevezhetők hibridnek, mert minden körülmények közt megállják a helyüket: az sem okoz gondot nekik, ha a szántóföldi munka után hosszú közúti vonulás következik, sőt akár a havas úton is elboldogulnak a kommunális munkák végzése során. Mindez természetesen nem megy a tartósság, a nagy kapaszkodóképesség és a terhelhetőség kárára.

Télbe, hóba, szántóföldre: hibrid abroncsok a BKT-tól

A hibrid forma ugyanakkor arra is utal, hogy a mintázat a középső részeken az ipari abroncsokéra emlékeztet, míg a széleken a mezőgazdasági gumikéra. Itt is javallott, hogy a szántóföldön alacsonyabb nyomás mellett használják a termékeket a nagyobb felfekvő felület érdekében. Összességében az új BKT abroncsok képében a felhasználók megbízható, robusztus termékekhez juthatnak, amelyek alacsony hőmérséklet mellett is kiválóan teljesítenek.

Címkék: gumiabroncs, hibrid, mintázat, alacsony nyomás, tél, bkt
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

JDLink™ modulok a John Deere-on túl

A JDLink™ már több mint 10 éve biztosítja a John Deere gépek adatainak elérhetőségét. Az első MTG ...