TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 604 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 385,91
USD: 355,12
CHF: 390,24
GBP: 451,39
Hirdetés
A Kubota tudja, hogy a sikerhez többre van szükség egy erős traktornál

A Kubota tudja, hogy a sikerhez többre van szükség egy erős traktornál

Traktorok - 2022.03.21

Magyarországon a Kubota elsősorban a professzionális mezőgazdasági és kompakt traktorjairól, valamint ipari és lakossági fűnyíróiról ismert. Azonban beszéljünk akár a nagy és erős M7003-as, a sokoldalú LX, vagy a vadonatúj KR robotfűnyíró szériáról, mindegyikben közös a minőség és a megbízhatóság. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az országban a Kubota egyedülálló módon 5 év gyártói garanciát vállal a motoros gépekre.

A Kubotánál azonban azt is tudják, hogy a sikerhez többre van szükség egy erős traktornál. Ezért állították össze a japán kiválóság legjobbjait egy termékeket, teljesítményt és szolgáltatásokat magában foglaló, trendmeghatározó rendszerben: Kubota gazdálkodási megoldások – nagyteljesítményű gépekkel és intelligens funkciókkal felszerelt tartozékokkal. Hogy minden rendelkezésre álljon a termelékeny és sikeres munkához.

ketkata1. kép

A Kubota szortimentjében ezért a hatékony mezőgazdasági munkához elengedhetetlen munkagépek széles választéka is megtalálható. Műtrágyaszórók, ekék, vetőgépek, fűkaszák, és még sok más is. Ezek a munkaeszközök is ugyanazzal az odafigyeléssel és precizitással készültek, mint a már jól ismert traktorok, így a minőség garantált.  

A modern gazdálkodók számára az optimális műtrágyaszórás a pontos tápanyagmennyiség felhasználását és az átfedés elkerülését jelenti. A Kubota műtrágyaszórók garantálják a pontos kijuttatást, és sok éves gondtalan használatot biztosítanak. Emelett ISOBUS kompatibilisek, így könnyen kezelhetők az IsoMatch Tellus GO+ vagy PRO eszközökkel.

ketkata2. kép

A Kubota tárcsás kaszák kialakítása biztosítja, hogy kiváló teljesítményt nyújtsanak minden szituációban. Válassza akár a hátul függesztett DM2032 fűkaszát, vagy a DM4032 frontkaszát, a megbízhatóságuknak és a tökéletes talajkövetésüknek köszönhetően arra koncentrálhat, ami igazán fontos: a munka elvégzésére a lehető legjobb eredménnyel. A modellek sokfélesége szinte bármilyen igényt képes lefedni. Egyedülálló masszív gerendellyel és tárcsánként 3 pengével rendelkeznek, ezen felül pedig alacsony a teljesítményigényük is. A hátul függesztett modellek Non-Stop BreakAway rendszerrel vannak felszerelve, amelyet úgy alkottak meg, hogy megvédje a gerendelyt az idegen tárgyaktól. Ha a kaszaegység akadályba ütközik a mezőn, akkor hátra és felfelé mozdul.

A Kubotának átfogó CompactLine és ProLine rendterítő-sorozata van, melyeket az olajfürdős hajtóműszekrény, az Optiset rugósvillás rögzítés, a Super-C fogak, az erős gerendely és a könnyű karbantartás tesz egyedivé. A magas minőségű rezgéscsillapítók biztosítják a kiváló talajkövetést és a rendterítő flotációját. Az azonos hosszúságú, szimmetrikus Super-C fogak hatékonyan veszik fel a terményt és alakítják anyagárammá, így az egyenlően terül el, miközben a nedves termény a száraz tetejére kerül.

ketkata3. kép

A Kubota hajtott rendképzőknek olyan a kialakítása, hogy jól formált és tiszta rendeket készítsenek a precízió segítségével a rendképzés minden részén. A talajkövetési képesség fontos, hogy ne kerüljön föld a rendbe, különösen az egyenetlen talajfelszínen. Az új kormányzási geometria szűkebb fordulásokat tesz lehetővé a korábbi modelleknél, 90°-hoz közeli kormányszöggel. Ezen felül tandemtengelyes futóművel és modelltől függően hidraulikus magasságállítással vannak felszerelve.

A hasmagasság a forgóknál 500 mm fölött van. A Vario Modellekkel pedig egy nagy, vagy két kisebb rend kialakítása is lehetséges.

Minden precíziós vetési követelménynek megfelelő technológiát is kínál az összes vetési módszerhez a Kubota. A kukorica, répa, bab, napraforgó, stb vetéséhez tökéletes megoldást nyújt a PP1450V precíziós szemenkénti vetőgép, mely 6 soros teleszkópos gerendellyel és 2,70-4,80 méteres munkaszélességgel rendelkezik, valamint ISOBUS rendszerrel van felszerelve.  A GPS-szel, GEOCONTROL-lal és e-drive II-vel történő vetés egy jelentős lépés a precíziós gazdálkodás és költségmegtakarítás felé. Minden vetőelem automatikusan be- vagy kikapcsol, pont a megfelelő helyen, biztosítva ezzel, hogy ne legyenek átfedésben a sorok.

A Kubota gépek magyarországi forgalmazásával és szervizelésével a Két-KATA Kft. foglalkozik. A munkagépek készletről rendelhetők és ideális megoldást nyújtanak pályázatok megvalósítására is. A készlet erejéig. Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyi területi képviselővel, vagy látogasson el a Két-KATA Kft. weboldalára!

Címkék: traktor, Kubota, fűnyíró, rendképző, műtrágyaszóró, Két-Kata Kft. , rendterítő, robotfűnyíró
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A repceméz hatása. Avagy: ezért érdemes fogyasztani!

Elmondhatjuk, hogy a méz nagyon ősi terápiás szer. Már az ókorban is használták sebgyógyításra, lázas betegek ...