TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
3 sorközművelő márka közül is választhat a KITE Zrt.-nél!

3 sorközművelő márka közül is választhat a KITE Zrt.-nél!

Vető- és talajművelő gépek - 2021.05.11

A sorközművelés a kapásnövények termesztésének fontos technológiai része, aminek segítségével nemcsak a gyomgyérítést valósíthatjuk meg, hanem elősegíthetjük például a csapadék jobb beszivárgását a talajba, fokozva a talaj bioaktivitását. A KITE Zrt.-nél 3 sorközművelő márka közül is választhat!

Orthman sorközművelők

Az Orthmanra jellemző robusztus felépítménnyel és megrövidített kapaszártartó karok segítségével a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek is megfelel a gép. A sorközművelő kultivátorok segítségével lehetőségünk van állományba történő UAN oldat kijuttatására, vagy igény esetén (technológiától függően) sorpermetezésre is.

kiteorthman

Az Orthman 8315 elérhető 4-24 soros változatokban, 75-76,2 cm vagy szélesebb sorközzel. Lehetőség van a sorok számától függően merev és csukható gerendelyes kivitelekre is. A 8315 sorközművelőt az Orthman GPS ReadyTracker IV aktív munkagépirányító-rendszerével együtt használva, a sorközön tartás pontossága és a területteljesítmény tovább növelhető, miközben a kezelői hiba kockázata minimalizálódik.


;t=25s">

;t=25s

Kongskilde VCOF sorközművelők

A Kongskilde sorközművelőknél a rugós művelőelemek közé felszerelt sorvédő tárcsák lehetővé teszik a nagy munkasebesség mellett is a széles talajsávban történő megmunkálást. A gép két szélére felszerelt vezetőtárcsa segíti a soron tartást. A VCOF változatok szállítási helyzetbe hidraulikusan felcsukhatóak. A Vibro-Crop sorközművelő kultivátorok gerendely-kialakítása sokoldalú felhasználást biztosít, hiszen a művelőtagok számának variálhatósága, és az állítható sortávolság lehetővé teszi a keskenyebb sortávú kultúrákban történő alkalmazást is.

kitekongskilde VCOF kultivátor

A védőtárcsák már a növények fejlődésének korai stádiumában is lehetővé teszik az alkalmazást, melyek igény szerint kiiktathatók. A kapák kialakítása – mint a többi Kongskilde gép esetében is – hosszú élettartamot biztosít.

Gaspardo sorközművelők

A Gaspardo HS sorközművelő kultivátorok a különböző opciók segítségével egyénre szabhatók a felhasználási körülményekhez megfelelően, a növénykultúra és a gyomok fejlettségének figyelembevételével. Ennek megfelelően a kelő gyomok irtására, valamint a cserepesedés megszüntetésére felszerelhetők soronként öt rugós lúdtalpkapával, a megerősödött gyomok irtására sarabolókapákkal, valamint töltögetőkapákkal egyaránt. A gép rendelhető műtrágyatartállyal, festett vagy rozsdamentes acél kivitelben.

kitegaspardo sorkozmuvelok kite 600

Gaspardo HS típusú sorközművelő kultivátorok hidraulikusan összecsukhatók, amelyek tökéletesen alkalmasak kapásnövények mechanikus növényápolásához. A kultúrnövény védelmének érdekében sorvédő lemezzel vagy sorvédő tárcsával is elláthatók. A HS munkagép hidraulikusan összecsukható függesztett kivitelű, mely konstrukciós lehetőséggel megkönnyíthető a vonulás. A sorközművelővel műtrágya kijuttatására is van lehetőség a mechanikai gyomirtással egy menetben, akár Big Bag-gel tölthető kivitelben is. A gép különféle sorszámmal (4-12 sor) és sortávolság széles választékával specifikálható.

Az aktuális sorközművelő akciókért keresse KITE gépértékesítőjét

 

kite003

 

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

Címkék: Gaspardo, KITE Zrt., sorközművelő, Orthman, Kongskilde VCOF
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Bemutatkoztak a CLAAS kistraktorok a XXXI. Alföldi ...

31. alkalommal került megrendezésre az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, Hódmezővásárhelyen. Az ...