A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény
AgroMashExpo
Corteva 2023 jan TEFLIX

Komoly ráncfelvarrás a Krone önjáró szecskázóin

Gépesítés - 2020.10.23

Felfrissített külsőt és fülkét kaptak a kisebb Krone BiG X önjáró silózók. A kényelmet és biztonságot növelő kiegészítők mellett a motor és a vágószerkezet terén is van újdonság.

Komoly ráncfelvarrás a Krone önjáró szecskázóin


A már Stage V emissziós szintet teljesítő motorokkal felszerelt BiG X 480, 530, 580 és 630 önjáró szecskázókat számos egyéb újítással is ellátta a német Krone. A fülkében a 8 colos érintőképernyő az egyik leglátványosabb elem, de ki kell emelnünk az árnyékolót, valamint az első és oldalsó ablakokra szerelt ablaktörlőket is, illetve az USB- és kamera-portokat.

Az opcionális Premium Comfort kabin bőrborítású kormányt, 12 colos érintőképernyőt és hűtött tárolórekeszt is kínál az árnyékolók, valamint USB- és kamera-portok mellett. Az első üveget immár három ablaktörlő tartja tisztán, de két oldalra és hátra is jutott belőlük egy-egy. Minden új fülkénél a tulajdonos maga döntheti el, hogy milyen ülést kér bele, de a halogén és LED lámpák közül is az igényei szerint válogathat.

Ami a burkolat alatti újdonságokat illeti, a nagyobb BiG X modellekhez hasonlóan már a felsorolt kisebb szecskázókban is MTU Stage V motorok dolgoznak, amelyek teljesítménye a 653 LE-t is elérheti. Ezeknél is megtalálható az OptiMaxx Corn Conditioner vágószerkezet, a BiG X 480 és 580 modelleknél pedig az XtraPower rendszer tud akár 50–100 LE-vel több teljesítményt adni, ha azt a munkakörülmények megkívánják.


   


Címkék: Krone, Stage V, önjáró, silózó, Big X