TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 609 Ft
Benzin ára: 612 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 386,16
USD: 355,15
CHF: 393,69
GBP: 450,12
Hirdetés
Mindenre jó bálázó

Mindenre jó bálázó

Gépesítés - 2024.04.30

A szolnoki gyárban készülő a McHale körbálázóit világszerte becsülik. Számos hazai gazdálkodó is ismeri és tapasztalja a McHale gépek előnyeit. A prémiumkategóriát képviselő bálázók kimagasló minőségűek, hosszú élettartamú alkatrészeik tartós használatot garantálnak. Ez nemcsak az új, hanem a használt gépek értékében is megmutatkozik, igazolva, hogy egy McHale gép vásárlása „befektetés a jövőbe”.

Az ír cég termékei közül a hazai gyártású V6750 típusú változókamrás bálázó modell továbbra is népszerű a magyar felhasználóknál is. A nagy kapacitású, kiváló minőségű gép alapban tartalmazza azokat a műszaki elemeket, amelyek elengedhetetlenek a jó minőségű, de egyben hosszútávon is üzembiztos, nagyteljesítményű bálázáshoz. A megújult, úgynevezett ProfiFlow rendfelszedő még jobb terményáramlást nyújt, nagyobb munkasebességgel is.

A 2.1 m munkaszélességű rendfelszedő kiválóan szed fel nagy tömegű, akár nedves terményt is.

A nagyobb teljesítményt szolgálja az úgynevezett adaptív terménytovábbító rendszer, amely az anyagáramtól függően lehetővé teszi a továbbító csatorna átömlési keresztmetszetének változását.

A V6750 gépek alapfelszereltsége 15 aprítókés, de ha van rá igény, akár 25 is rendelhető. Minden McHale bálázóban van Drop Floor eltömődésgátló, amelyet a magyar szakzsargonban csak „medveölőként” emlegetnek. Ezzel az esetleges eltömődések (medvék) könnyedén és kényelmesen elháríthatók, a traktorkabin elhagyása nélkül.

A McHale V6 változókamrás gépeivel 65 cm és 165 cm között, bármekkora átmérőjű bálák készíthetők. Ezek bálakamráját három darab széles, végtelenített, dupla szövetbetétes gumiheveder alkotja, melyek már a bálakészítés kezdetekor nyomást helyeznek a tömörítendő anyagra, egyenletes bálatömörséget eredményezve a bála teljes keresztmetszetében. A készítendő bála méretét, tömörségét, illetve a kötözéshez használni kívánt háló rétegszámát és előfeszítését a kezelőpulton lehet beállítani, a traktor fülkéjéből.

A V6 modellcsalád új gépe a V6760 modell, amely az ISOBUS-os rendszerével és automatikus vezérlésével könnyíti meg és egyszerűsíti le a bálázást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és további részletek is érdeklik, keressen bennünket a megadott elérhetőségek egyikén!

Mindenre jó bálázó

Címkék: mchale, bálázó
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Mindenre jó bálázó

A szolnoki gyárban készülő a McHale körbálázóit világszerte becsülik. Számos hazai gazdálkodó is ismeri és ...