TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 615 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,75
USD: 364,04
CHF: 411,3
GBP: 459,82
Hirdetés
A KITE Zrt. januártól a Kramer hivatalos forgalmazója

A KITE Zrt. januártól a Kramer hivatalos forgalmazója

Gépesítés - 2023.12.18

A KITE Zrt. 2024-től újabb nagy múltú, neves márkával, a német Kramer prémium kategóriás rakodóival bővíti portfólióját és forgalmazási tevékenységi körét. Az amerikai John Deere-rel együttműködésben álló német cég a magas minőség és a megbízhatóság képviselője, mely a jövő évtől a magyar gazdák számára is elérhető.

Hirdetés

A KITE Zrt. és a JCB szerződése 2023. december 31-ével lejár és ezáltal vállalatuknál megszűnik a JCB eszközök, rakodók forgalmazása és szervizellátása. A továbbiakban a JCB termékek forgalmazási tevékenységi körét és szervizelési munkálatait a Chemical-Seed Kft. veszi át. A KITE Zrt. azonban továbbra is teljeskörűen biztosítja partnerei részére a JCB gépekhez tartozó alkatrészellátást, széles kínálattal a megszokott minőségben.

A vállalat portfóliójában a továbbiakban a Kramer prémium kategóriás rakodói lesznek elérhetők. A német Kramer márkanév közel 100 éve jelent meg a piacon, akkor még családi vállalkozásként. Kezdeti értékeik - a magas minőség és a megbízhatóság - mára a védjegyükké vált, mellyel beírták magukat a modern mezőgazdaság kiemelkedő márkái közé. Az agráriumban szerzett több évtizedes tapasztalatuk alapján robusztus megjelenésű gépeik kialakításánál nagy hangsúlyt fektetnek a gépkezelői komfortra és a kezelést támogató rendszerek integrálására. Portfóliójuk széles skáláján megtalálhatók teleszkópos rakodógépek, összkerék-kormányzású homlokrakodók, teleszkópos homlokrakodók és professzionális nagy alvázas rakodógépek is. A gépek minőségét emeli időtállóságuk, melyet a csavarodásnak ellenálló alváznak, az oldalról is megtámasztott gémnek, valamint a 7 km/h felett automatikusan bekapcsolódó gémcsillapításnak és a ventilátor-visszaforgatásnak köszönhetnek.

Címkék: kite zrt., kramer, rakodógép, jcb
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Gyapotszedő robot Törökországból

Az Afara cég új gyapotszedő robotjának küldetése, hogy leváltsa az emberi gyapotszedőket, akik a nagy, önjáró ...