TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 68.094,20 Ft (tonna)
Napraforgómag: 155.194,32 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 66.682,42 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.633,74 Ft (tonna)
Repcemag: 167.114,95 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.655,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 392,92
USD: 360,91
CHF: 402,89
GBP: 467,23
Hirdetés
KIOTI Traktorok a VERBIS Kft. kínálatában

KIOTI Traktorok a VERBIS Kft. kínálatában

Gépesítés - 2023.11.21

2024-től a VERBIS Kft. veszi át a KIOTI traktorok kizárólagos magyarországi képviseletét. A gépértékesítésen túl a KIOTI traktorokhoz a Verbis Kft. biztosítja a szervizhátteret, a folyamatos és gyors alkatrészellátást. A KIOTI termékpalettában a traktorok mellet megtalálhatóak a mezőgazdasági adapterek, zero-turn fűnyírók, csúszó-kormányzású rakodók, ATV-k és a Daedong saját fejlesztésű CRDI dízelmotor családja.

 A Daedong Corporation, mint a KIOTI traktorok gyártója egy Dél-Koreai Mezőgazdasági gépgyártó, melyet 1947-ben alapítottak. 1949-től fejlesztenek motorokat és 1968-tól traktorokat. 1983-tól vált Globális gyártóvá. Gyártási kapacitásuk 40.000 db traktor évente. A kompakt traktor kategóriában (60LE-ig) harmadik az eladott darabszámok alapján az Észak Amerikai piacon. A Daedong motorgyár évente 62.400 db dízel motort gyárt, saját márkájú gépeibe és más gépgyártóknak összesen.

KIOTI Traktorok a VERBIS Kft. kínálatában

A KIOTI traktorok elsősorban széles körű felhasználásuk, univerzalitásuk miatt közkedveltek a piacon. Elérhetőek fülkés és borulókeretes, négykerékhajtású, automata hidrosztatikus, powershift és szinkronizált sebességváltóval szerelt kivitelben is. A gyártó által kínált homlokrakodó adapter, front hidraulika és front TLT hajtás még szélesebb körben felhasználhatóvá teszik a traktorokat. A kis-kompakt gépek rendelhetőek középső TLT hajtással is, hogy fűnyíró adapterrel, mely a gép hasa alatt helyezkedik el nagy teljesítményű fűnyíró célgépekké változtassa a traktorokat.  

A kis-kompakt és kompakt kategóriáknál is rendelhető a homlokrakodó adapter, mely miatt a KIOTI traktorok a kisebb állattartó telepek nélkülözhetetlen alapgépeivé válhatnak. A KIOTI keskeny nyomtávú traktorai kiváló teljesítményt nyújtanak un. ültetvény traktorként kertészetek, gyümölcsösök, szőlészetek számára. A KIOTI traktorcsalád lefedi a kis-kompakt, kompakt, keskeny nyomtávú, kommunális és az univerzális mezőgazdasági gépkategóriákat 21-140LE-ig. Gépeiket és az őket kontrolálló informatikai rendszert (Smart Managemant) folyamatosan fejlesztik, hogy megfeleljenek a „Precíziós Mezőgazdaság”, „Okos Farm” jövőbeli követelményeinek. 

Traktorjaikban a saját fejlesztésű CRDI dízel motorjaikat szerelik be. Motorpalettájuk lefedik a 10-140LE teljesítmény tartományt. A HX széria megkapta a 3,833l -es elektronikus vezérlésű, common rail motorcsaládot (95-140LE). A HX traktorcsalád kifejezetten a mezőgazdaság számára készült, mely gépek a teljesítményük, méretük alapján a kis és a közepes méretű gazdaságok univerzális traktorai lehetnek. 8 fokaztú Powershift (32*32 fokozat 8x4) váltóval rendelkeznek, ami alkalmassá teszik a gépeket mind állattartó telepi, mind szántóföldi munkákhoz egyaránt. 118l/perc -es hidraulikus térfogatáramuk traktorok esetében jelentős hidraulikus teljesítményt biztosít speciális adapterek működtetéséhez is. A közel 5t-ás hátsó emelőképességük megfelelő a kategóriájukban használatos függesztett munkagépek emeléséhez. A Deluxe fülke ergonómiája, kezelőszervek, kijelzők elhelyezése megfelelő munkakörnyezetet biztosít a gépkezelő számára.

A Verbis Kft. munkatársai várják ügyfeleiket a cég telephelyein egy személyes konzultációra, géptesztelésre, hogy a beruházási döntés meghozatala előtt minden műszaki, technológiai információ rendelkezésre álljon.

Verbis Kft.

Webhely: www.verbis.hu, Telefon: (+36) 1 306 3770, E-mail: verbis@verbis.hu

Telephelyek: Budapest, Bátonyterenye, Lengyeltóti, Hajdúböszörmény, Kecskemét

Címkék: kioti, traktor, Verbis Kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

InVigor® repcehibridek a BASF-től

A repcetermesztésben tapasztalt folyamatos kihívások ellenére a folyamatok optimalizálásával továbbra is lehet ...