TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Irányítsa öntözőgépét otthona kényelméből

Irányítsa öntözőgépét otthona kényelméből

Öntözéstechnika - 2023.08.14

Az ipar 4.0 forradalma elhozta a mezőgazdaság számára is többek között azt a lehetőséget, hogy gépeinket távolról elérjük, és ezáltal pontos információt kapjunk az aktuális helyzetéről és állapotáról. Emellett megteremtette annak lehetőségét, hogy távolról irányítani tudjuk és feladatokat továbbítsunk eszközünknek vagy gépkezelőnknek az aktuális körülmények ismeretében. Ezek a lehetőségek már az öntözőberendezéseknél is elérhetők. Elmúlt már az öntözőrendszerek kézi felügyeletének és beállításának ideje.   

A Valley intelligens öntözési megoldásai átfogó eszköz- és szolgáltatáscsomagot kínálnak, amely lehetővé teszik a gazdálkodók számára, hogy távolról, egyszerűen és precízen felügyeljék, illetve irányítsák öntözőberendezéseiket. Saját felületükön keresztül a gazdálkodók valós idejű adatokhoz férhetnek hozzá, és megalapozott döntéseket hozhatnak a vízfelhasználás optimalizálása, a terméshozam növelése és a költségek csökkentése érdekében.

Irányítsa öntözőgépét otthona kényelméből

Ez a fajta automatizálás megkönnyíti a gazdálkodók mindennapjait, ugyanis a berendezések állapotának lekérdezésein és a szükséges beavatkozásokon túl az eszközök riasztásokat is képesek küldeni a felhasználók számára egy esetleges meghibásodásról (pl.: defektes kerék, túl nagy szél, alacsony víznyomás, alacsony rendszerfeszültség stb.). Ezáltal célirányosan kezdődhet meg a hiba elhárítása, lecsökkentve ezzel a hibakeresésre fordított időt.
A Valley kínálatában elérhető távmenedzsment-eszközök (AgSense®, Valley 365, Valley Scheduling™, Valley® Variable Rate Irrigation (VRI), Valley Insights™) segítségével folyamatos kapcsolatban lehet öntözőberendezéseivel, szivattyúállomásaival, talajnedvesség-mérőivel, komplett meteorológiai állomásaival, sőt, akár webkamerán keresztül is megtekintheti a gépeket vagy a gép alatti területeket. Interneten keresztül bárhol és bármikor elérheti a távvezérlésbe bevont eszközeit anélkül, hogy kimenne a területre.

A Valley intelligens öntözési megoldásai segítségével könnyen és egyszerűen indíthatja el távolról öntözőberendezését a kívánt öntözési mennyiséggel, ugyanakkor végezhet módosításokat, ha esetleg megváltoznának a körülmények (időjárás, területen végzett munkálatok).
Irányítsa öntözőgépét otthona kényelmébőlÖsszefoglalva, a Valley átalakítja a gazdálkodók öntözőrendszereinek kezelési módját. Precíziós öntözésvezérlési megoldásaik lehetővé teszik a gazdálkodók számára a hatékonyság maximalizálását, a víztakarékosságot és a termés optimalizálását. A Valley segítségével a precíziós mezőgazdaság jövője itt van, és a lehetőségek végtelenek.
 

A részletekért és egyedi ajánlatért kattintson ide vagy keresse a KITE értékesítő kollégáit!

Irányítsa öntözőgépét otthona kényelméből
 

 

Címkék: kite, valley öntözőrendszer, öntözésvezérlés
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Pályázati aktualitások a mezőgazdaságban

2023. október 31-én jelent meg a KAP Stratégiai Terv Vidékfejlesztési pályázati menetrend. Ez egy útmutató arra ...