Hirdetés

Gabonaminőség-vizsgálat otthon?

Agrárgazdaság - 2015.04.17

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. küldetésének tekinti, hogy lehetőséget nyújtson mindenkinek a kisebb gazdálkodóktól egészen a komolyabb gabonalaborokig, valamint 
a gabonakereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak, hogy a gabonaminőség-vizsgálatot elérhető árú, professzionális laboreszközökkel saját maguk is el tudják végezni.

Mezőgazdasági támogatások: Bővülő helyi és központi pályázatok, kedvező banki lehetőségek!

agrogazdaA különféle mezőgazdasági pályázatokkal a gabonalaborok és a kisgazdák igényei is még szélesebb körben kielégíthetők, a minőségi gabona kereskedelme így felgyorsulhat. Nem kell sokáig betárolva várni a kedvezőbb felvásárlási árakat.

Az infrastruktúrát bővíteni, modernizálni kell, ahhoz pedig nem elég a szándék, de pénz is kell!

A beltartalmi elemzők tavalyinál kedvezőbb piaci ára mellett a mezőgazdasági pályázatok és a banki támogatások, különféle kedvezményes hitelek hatása is érezhető. A gabona minőségvizsgálatához szükséges laboreszközökre (esésszámmérőkre, labordarálókra, beltartalmi elemzőkre) már most – a szezon előtt is – emelkedett kereslettel szembesültünk, az elmúlt évekhez viszonyítva, úgyhogy kijelenthető, hogy a mezőgazdasági támogatások éreztették jótékony hatásukat!

Minőségvizsgálat és értéknövelés!


agrogazdaA gabonaminőség-vizsgáló műszereket használó gazdálkodók és felvásárlók is tudják: a kiváló minőségű gabona a biztos jövő záloga. A beltartalmi elemző műszerek egyértelmű célja a gabonatermesztés szakmai tökéletesítése és minőségének állandó javítása, fejlesztése és megőrzése. A gabonája érték maradjon az Ön zsebében!
Hiába a tápanyagok precíziós visszapótlása a talajba, hiába a minél pontosabb sorművelés, sorvezetés, ha a gabona értékesítésénél a beltartalom-elemzők pontos mérése nélkül az addig megspórolt forintok pillanatok alatt kicsúszhatnak a markából! Erre a problémára kínálunk megoldást többféle műszereinkkel.

Gabona minőségvizsgálatának műszereiben tökéletes partner: az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

agrogazdaFebruár végén és március elején megrendezett két nyílt napunknak is köszönhetően ez a szezon jobbnak ígérkezik a szokásosnál, hamar megtaláljuk a közös hangot a kis gazdaságok vezetőivel, de a nagyobb termelőszövetkezetekkel, sőt a minőség-ellenőrző hivatalokkal is! Cégünk nyílt napjain az előadásaink első részében a GPS-es technológiával és ezek hatékonyságával ismerkedtek meg behatóbban a résztvevők, illetve a saját fejlesztésű automata kormányzásról hallhattak, amit élőben ki is próbáltak a gyakorlati bemutatón a székesfehérvári referenciapartnerünk segítségével.

Három rövid előadásunkban pedig aktuális és igen érzékeny kérdéseket feszegettünk a nedvességmérők, beltartalmi elemzők pontosságáról, az előforduló hibákról és azok okairól, valamint a gabonaminőség-vizsgálatkor és átvételkor tapasztalt ügyeskedésekről, problémákról és a betárolásnál fellépő gondokról és megoldásaikról. A szünetekben bemutattunk pár gyors nedvességmérőt és beltartalmi elemzőt működés közben is. Számunkra nem meglepő módon a Pfeuffer és Mininfra beltartalmi elemzőinkkel is sorra azonos eredményeket mértünk.

A korszerű minőségvizsgáló gabonalaborok elengedhetetlen kellékeit nálunk megtalálták, megtalálják az érdeklődők. A gabonaminőség-vizsgálatoknál nélkülözhetetlen eszközök széles választékát kínáljuk, legyen szó a méltán híres és ismert német Pfeuffer mintavevőről, mintaosztóról, mintatisztítóról, labormérlegekről, Mininfra és Pfeuffer beltartalmi elemzőkről, nedvességmérő műszerről vagy akár az egyik megbízható, modern Memmert szárítószekrényről!

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.-nél mindent megtalál, ami a gabona minősítéséhez feltétlenül szükséges!

agorgazda

A gabonaminőség-vizsgálat eredménye a szakemberek számára fontos információkat szolgáltat. Cégünknél mindent megteszünk, hogy vásárlóink megtalálják a számukra legmegfelelőbb laborfelszerelést!

 

 

 

 

 

Agrogazda logóAgrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
8000 Székesfehérvár, Zsombolyai utca 36.
Tel.: +36 22/322-650; Mobil: +36 70/322-6145
Web.: www.agrogazda.hu; e-mail: info@agrogazda.hu

 

Címkék:
Kiemelt hírek