A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer NF 15 eves nyeremenyjatek 2023 marcius
Genezis Green Max
Bárhova felállítható napelemes kamerarendszer

Bárhova felállítható napelemes kamerarendszer

Agrárgazdaság - 2019.06.27

Szeretne távolról megfigyelni olyan területeteket, ahol se áramforrás, se internet nem áll rendelkezésre? Létezik egy olyan napelemes rendszer, melynek az alapja egy SD-kártyás GSM-kamera, és a működése nagyon egyszerű, mert tetszőleges helyre csak le kell telepíteni a megfigyelőállomást! A napelem az akkumulátort tölti, amely ellátja szükséges árammal a GSM-kamerát. Beállítható mozgásérzékelés és riasztások is, valamint a felvételek a helyszínen SD-kártyára is rögzíthetőek.

Bárhova felállítható napelemes kamerarendszer


Ha a GSM-kamerába bármely telefonszolgáltató adatforgalmazásra alkalmas SIM-kártyáját (célszerű korlátlan adatforgalmút választani) belehelyezi, máris megvalósul a távfelügyelet, hiszen a GSM-kamera képét mobiltelefonon vagy számítógépen keresztül bárhonnan néz­heti. Sőt, amennyiben a kiválasztott GSM-kamera típusa támogatja, távolról forgathatja is, vagy rá is közelíthet dolgokra. 
A felvételek távoli 
mentése pedig a csomag részét képező szoftveren keresztül bármilyen internetre csatlakozó, akár irodai számítógépre is történhet!

Nehezen tudta eddig megvédeni az ér­­­tékeit, felügyelni az embereit?

napelemMivel a napelemes megfigyelőállomást bárhova telepítheti, megoldódnak az olyan problémák, hogy egyes területek – mivel nem volt a helyszínen áramforrás vagy vezetékes internet – nem voltak védettek! Egy raktárépületet, állattartó telepet is könnyedén megfigyelhet. Nem kell aggódnia, hogy ellopják az állatait vagy a terményét! Bármikor bárhonnan ránézhet az SD-kártyás GSM-kamera élő képekre. Akár egy mobiltelefon segítségével is könnyedén megfigyelheti a telephelyén átmenő forgalmat vagy a munkások mozgását.

 

 

Ne hagyja, hogy eltulajdonítsák, amiért Ön dolgozott meg!

napelemA napelemes megfigyelőállomással könnyedén megvédheti jogos tulajdonát! Már maga a felszerelt akkumulátoros biztonsági kamera is meggátolja a legtöbb lopást, hisz nem éri meg onnan lopni, ahol a tolvajról felvétel készül. Így az SD-kártyás GSM-kamera már önmagában is védelmet biztosít!

A napelemes megfigyelőállomás legnagyobb előnye viszont a távoli elérhetőség! Bármikor, bárhonnan ránézhet a GSM-kamera élő képeire. Akár egy mobiltelefonon, tableten vagy számítógépen keresztül. Telefonjára különféle eseményekről (például mozgásérzékelés) riasztásokat is kérhet! A felvételeket Full HD minőségben az SD-kártyás GSM-kamerában egy mikro SD-kártyán tárolni lehet. Lehetőség van a távoli rögzítésre is, például egy irodai számítógépen, mely folyamatosan be van kapcsolva és van internetelérése! Így betörés, behatolás esetén a felvételek alapján a tettesek könnyen azonosíthatók és felelősségre vonhatók!

Hogy történik a beszerelés, beüzemelés? Kapok segítséget?

Az Agrogazda telepítőcsapata készségessel felszereli, ha kell, kábelezi, beállítja és elmagyarázza a rendszer működését. Viszont a napelemes megfigyelőállomás telepítése elég egyszerű feladat, amit bár­­ki el tud végezni!

nepe3Összesen 3 fő komponens elhelyezé­sét kell megoldania. GSM-kamera, nap­elempanel és egy akkumulátor, melyet zárt lemezszekrénydobozzal együtt szállítunk, hogy megvédjük az időjárástól. Ha mindhárom egységet egy helyre, például egy magas póznára vagy a raktárépület falára szereli fel, elég egyszerű dolga lesz. Továbbá mivel a napelemes megfigyelőállomás nem igényel semmilyen egyéb vezetéket, így a jövőben bármikor tetszőlegesen áthelyezheti azt másik helyre.

 

Ha szeretné értékeit biztonságban tudni, nem kell tovább aggódnia, hisz a zsebében lévő mobiltelefonon keresztül is azonnal értesülhet minden eseményről! Megelőzheti a lopásokat, szemmel tarthatja a területét bárhonnan a világon!

Kocsis Árpád
termékszakértő
+ 36 70/342-3887

agrogazdamodositottlogo minAgrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
Székesfehérvár, Zsombolyai u. 36.
Web: www.agrogazda.hu; 
E-mail: info@agrogazda.hu


Címkék: napelem, napelemes rendszer, megfigyelőállomás

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.03.05

ZÖLDSÉGFÉLÉK TÁPANYAGIGÉNYE

TOVÁBB OLVASOM...

2023.02.19

Mit ültessek a kert árnyékos oldalára?

TOVÁBB OLVASOM...

2023.02.17

Miért válasszunk magyar burgonyafajtákat?

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...