TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
Vasárnap is dolgozzon, aki el van csúszva a szántóföldi munkákkal, mert utána megint jön az eső

Vasárnap is dolgozzon, aki el van csúszva a szántóföldi munkákkal, mert utána megint jön az eső

Hírek - 2023.04.29

Hol a tél, hol meg a nyár felé kacsingat ezekben a napokban az időjárás Magyarországon. A hét utolsó napján szerencsére meleg lesz, ami alkalmas a kinti munkákra vagy akár a kirándulásra is.

Szombat estétől általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, néhol azonban ennél kevesebb felhő is lehet. A záporok, zivatarok számossága csökken, utóbbi az idő előrehaladtával egyre kevésbé valószínű. A Dunántúlon északnyugatira fordul a szél, és egyre több helyen megélénkül – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között várható, de az északkeleti tájakon, ahol kevesebb felhő lesz az égen, ennél alacsonyabb értékek is előfordulhatnak.

Vasárnap reggeltől a felhőzet gomolyosodik, általában sok napsütés valószínű, de a Dunától keletre erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés. Arrafelé a déli óráktól záporok, zivatarok elszórtan előfordulhatnak. Az északi szél már az északkeleti tájakon is megélénkül, a Dunántúlon, a Zemplén és a Nyírség térségében erős széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 19, 20 fok körül alakul.

A távolabbi előrejelzés szerint kedden délnyugat, nyugat felől megvastagszik a felhőzet. Helyenként, majd a nap második felében főleg hazánk nyugati felén egyre több helyen várható eső, zápor, néhol zivatar.

(Fotó: jacqueline macou/Pixabay)Címkék: időjárás, előrejelzés, magyarország, április 30, vasárnap, munka, csapadék, meleg
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Winelabel.hu: a digitális tápértékjelölési rendszer

Bevezetésre kerül a digitális tápértékjelölési rendszer a magyar borászati termékek esetében