Hirdetés
Ötös lottó: áprilisi tréfa lenne, ha ma sem vinnék el a közel 4 milliárdos főnyereményt – akadt vajon egy szerencsés magyar?

Ötös lottó: áprilisi tréfa lenne, ha ma sem vinnék el a közel 4 milliárdos főnyereményt – akadt vajon egy szerencsés magyar?

Hírek - 2023.04.01

Íme, a 13. hét legfontosabb 5 nyerőszáma.

Szépen halmozódik az Ötös lottó főnyereménye Magyarországon, hiszen immár 22 sorsolás óta nem akadt telitalálatos szelvény. Mivel most a 13. hetet írjuk, ebből könnyen kiszámolható, hogy idén még csak halmozódott a főnyeremény, amely immár

elérte a 3,823 milliárd forintot!

Múlt szombaton 29 darab 4 találatos szelvény akadt, nem is fizetett rosszul, fejenként bő 1,8 millió forintot, de mi ez a csúcsnyereményhez képest? Ha most sem volt telitalálat, akkor máris átléphetjük a 4 milliárdos álomhatárt.

De vajon így történt-e? Alighanem rengeteg néző kísérte figyelemmel emiatt a Szerencse Szombat műsorát a Duna TV csatornáján. Ráadásul a múlt héten a Jokert sem vitték el, ezért ott is volt némi halmozódás.

A mostani 3,823 milliárd forint minden idők hatodik legnagyobb jackpotját jelenti (az eddigi csúcs bő 6,4 milliárd forint), ideje lenne tehát elvinnie valakinek. Nézzük, mire mentek a fogadók a 13. héten, hiszen április 1-jén, szombaton is megtartották a szokásos Ötös lottó sorsolást, amelyen a következő nyerőszámokat húzták ki:

6, 9, 35, 79, 85

Telitalálatos szelvény ismét nem akadt, így a jövő héten már kereken 4 milliárd forint lesz a főnyeremény!

A többi nyeremény pedig így alakult:

A 4-esek nyereménye 1 973 575 Ft.

A 3-asok nyereménye 23 280 Ft.

A 2-esek nyereménye 2465 Ft.

Joker:

2 9 6 0 6 1

Nem volt telitalálat!

(Fotó: Abbie Fyre/Pixabay)

Címkék: ötös lottó, sorsolás, magyarország, nyerőszámok, április 1, milliárd, nyeremény, szerencsejáték
Friss hírek
Kiemelt hírek