TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.763,44 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.804,19 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.727,80 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.752,07 Ft (tonna)
Repcemag: 162.670,79 Ft (tonna)
Full-fat szója: 213.334,71 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 661 Ft
Benzin ára: 614 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,04
USD: 360,29
CHF: 408,58
GBP: 454,11
Hirdetés
Alliance Agri Star II: Két új méret, folyamatosan növekvő vásárlói elismerés

Alliance Agri Star II: Két új méret, folyamatosan növekvő vásárlói elismerés

Hírek - 2023.02.10

A már most is széles abroncsválaszték tovább bővült: két új méret a 70-es és 95-ös sorozatban / Komoly elismerés minden piacon / Megbízható tapadás a továbbfejlesztett talpfelületnek köszönhetően, amelyet a vásárlók is nagyra értékelnek / Kiváló minőség–ár arányának köszönhetően igazi ász a mezőgazdasági és szerződéses vállalkozások számára /

A Yokohama Off-Highway Tires bejelentette, hogy a sokak által keresett Alliance Agri Star II radiál traktorabroncsokból újabb két méretet dob piacra. A 800/70R38 és 210/95R18 méretek mostantól beszerezhetők, így a gumiabroncs-termékcsalád összesen 89 tagra emelkedik. „Hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket, hogy számos piacon, például Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és Hollandiában is elismernek minket az ügyfelek. Rendkívül pozitív visszajelzéseket kapunk helyi mérnökeinken és forgalmazó partnereinken keresztül, különösen a megbízható tapadás, az alacsony kopás és az ebből eredő kiváló minőség–ár arány tekintetében” – emelte ki Angelo Noronha, a Yokohama Off-Highway Tires európai elnöke.

Legutóbbi visszajelzések Franciaországból: Az Agri Star II 8 hónapja

Miután nyolc hónapig tesztelte az Alliance Agri Star II gumiabroncsokat a mindennapos problémák leküzdésével kapcsolatban, a francia vállalkozó, Olivier Gayet több mint elégedett az eredménnyel. „1000 órányi munkavégzés és rengeteg szállítás teljesítését követően azt tapasztaltuk, hogy ezekkel az Agri Star II gumiabroncsokkal soha semmilyen tapadási problémánk nem volt – se közúton, se terepen.” Számára különösen fontos és figyelemre méltó, hogy „ezeknek az Agri Star II gumiknak köszönhetően optimalizálni tudtuk a munkaidőt.”

Az elmúlt négy év gyakorlati tapasztalatai bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy – bármilyenek is legyenek a körülmények a talaj, a feladatok vagy a traktorok tekintetében – a gumiabroncs konstrukciója kifizetődő: az Alliance által kifejlesztett egyedülálló Stratified layer technológiának (SLT) köszönhetően a radiál traktorgumiabroncs talpfelülete egész élettartama során fejlődik, így biztosítva a megbízható tapadást. „A végfelhasználók megjegyzései gyakran utalnak a tapadás és a talaj állapotának a megőrzése közötti jó egyensúlyra, a hatékonyságra és a minőségre, valamint a teljesítmény és a kényelem szintjére, amely a jelentések szerint megegyezik a drágább márkákéval” – mondja Angelo Noronha.

Alliance Agri Star II: Két új méret, folyamatosan növekvő vásárlói elismerés

Címkék: alliance, agri star ii, abroncs, gumiabroncs
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Űrnövények a MATE laboratóriumában

Vajon a megvilágított, szabályozott környezetet teremtő kamrákban hogyan fejlődnek bizonyos növények, ha a talaj, ...