TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,06
USD: 371,09
CHF: 408,46
GBP: 461,67
Hirdetés
Vulcan Hibrid lombtrágya akció

Vulcan Hibrid lombtrágya akció

Hírek - 2022.11.03

A hibrid lombtrágyák olcsó „tápoldatok”, amelyeket minden növénynél használni tudunk, és még a tárolásához sem kell fűtött raktár.

2023-ban a permetezőbe mindig tegyünk tápanyagoakt is!

Tápanyagpótlás, olcsón, lombon keresztül?

Egyre kevesebb a „könnyen felvehető” tápanyag a talajban. A növények már a korai növekedési szakaszban is nitrogén-, kén-, magnézium-, de még káliumhiányt is mutatnak. Az alacsony talajnedvesség, az évszakhoz melegebb időjárás pedig stresszeli a növényeket. 

A Hibrid lombtrágyák szerves és szervetlen tápanyagok keverékei, amelyekkel jelentős mennyiségű tápanyagot tudunk pótolni, olcsón! A Hibrid lombtrágyák lombon és talajon keresztül is kifejtik a hatásukat. Lehetőleg több alkalommal juttassuk ki, közepes–nagy dózisban (15–25 liter/ha). Használatukkal javítjuk a növények fagy- és aszálytűrését, a növekedés folyamatos lehetőségét biztosítjuk.  

Vulcan Hibrid lombtrágya akció

Mikor jó a Hibrid 35?

A Hibrid 35 alapja egy NPK-oldat, ezért a növekedés korai fázisában javasolt használni. Ekkor még a gyenge gyökérzet kevesebb tápanyagot „ér el”, és a növények foszforigénye is magasabb. A Hibrid 35-ben is található elegendő magnézium, szerves anyag (Vulcan Power), valamint aminosavak, vitaminok, amelyek segítik a „nagy tápanyagok” beépülését és hasznosulását. Ennek megfelelően késő ősztől a tél végéig inkább a Hibrid 35-ből juttassunk ki 15–25 liter/ha dózist, akár több alkalommal.

Mikor használjunk Hibrid 60-at?

A Hibrid 60 már 50%-ban nitrogént és 10%-ban magnéziumot tartalmazó lombtrágya. Minden növénynél alkalmazhatjuk, amikor a zöldtömeg felépülése zajlik. Ebben az időszakban a növények nitrogén-, magnézium- és kénigénye emelkedik meg, amit a száraz, gyakran még hideg talaj nem tud kiszolgálni. A Hibrid 60 közel 40%-ban tartalmaz Vulcan Powert, amelyben az összes létfontosságú tápanyag megtalálható.

Vulcan Hibrid lombtrágya akció

A Hibrid lombtrágyák fokozzák a növény fagy és aszálytűrését.

Mire váltsuk be a kedvezményt?

A VulcanAgro Kft. által elindított akció keretében levásárolható kedvezményt adunk. Javasoljuk, hogy ebből a kedvezményből olyan tápanyagokat szerezzenek be, amelyekből a leggyakoribb hiányokat látunk. Elsődlegesen valamilyen magas kéntartalmú lombtrágyát javasolunk (Vulcan MagmaS vagy Profi S80), de a magas foszfor-, káliumtartalmú termék is racionális döntés lehet (Vulcan Vital PK + Me). A Hibrid termékeket nem kell fagymentes helyen tárolni, és egy IBC megbontása után sem kell termékproblémával számolni. Közepes vagy nagyobb vízmennyiségekkel (150–250 liter/ha) dolgozzunk, és amíg nem lesz hőstressz, addig növényvédő szerekkel együtt is használhatjuk.

 

 

 

Vulcan Hibrid lombtrágya akcióinfo@vulcanagro.hu

www.vulcanagro.hu

Címkék: vulcanagro kft, lombtrágya, tápanyagpótlás
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

A Corteva a fenntartható védelmet kereső gazdák számára ...

A növénytermesztők sikere nagyban függhet a vetőmagok megfelelő, hatékony védelmétől már a vetés pillanatában. ...