TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 66.533,52 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 60.309,76 Ft (tonna)
Napraforgómag: 125.139,53 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.843,07 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.570,69 Ft (tonna)
Repcemag: 160.516,26 Ft (tonna)
Full-fat szója: 202.220,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 593 Ft
Benzin ára: 573 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 382,59
USD: 355,01
CHF: 405,63
GBP: 445,79
Hirdetés
Vulcan lombtrágya akció 2 IBC mellé 1 IBC grátisz

Vulcan lombtrágya akció 2 IBC mellé 1 IBC grátisz

Hírek - 2022.10.26

Jól működnek a lombtrágyák, és még spórolhatunk is velük. Az egyre drágább műtrágyázást, ha ki nem is tudják váltani a lombtrágyák, de sokat tudnak segíteni.

A lombtrágyázás egy technológia. Többször és a növény igényéhez szabott hatóanyagokat juttassunk ki.

KompleX hatóanyagú lombtrágyák

A Vulcan KompleX lombtrágyák alapja egy NPK-oldat, amely magnéziumot, ként és az összes létfontosságú mikroelemet is tartalmazza. Feladata, hogy a növényt minden tápanyaggal ellássa, és az állomány egységes, szépen fejlődővé váljon. Növényspecifikus formációja lehetőséget biztosít, hogy más tápanyagot ne kelljen használni mellette. 

VA 2 IBC1 gratisz akcio 200x100mm 2022 osz tel

Nitrogénlombtrágyák

Az egyre magasabb árú nitrogénműtrágyákkal szinte lehetetlen a növény igényének megfelelő nitrogénmennyiséget pótolni. A szükség hívta életre a nitrogénlombtrágyákat, amelyekből ma már választhatunk kén, magnézium vagy emellett mikroelem-tartalmút is. A nitrogénlombtrágyákból nagy–közepes mennyiségek használatával akár 1-1 fejtrágyát is kihagyhatunk, vagy a kijuttatott mennyiséget csökkenthetjük.

Keserűsó oldatok, foszforral és mikroelemekkel?

Szakmailag minden növény esetében fontos lenne a magnézium pótlása. Az egyre jobban száradó talajok, az erős UV-sugárzás miatt a növényekben hosszan tartó és súlyos magnéziumhiány alakul ki. A Vulcan Keserűsó koncentrátumok közel 5 éves fejlesztés eredményei. Alacsony kémhatásúak, amely lehetővé teszi a növényvédő szerekkel történő eredményesebb használatot, mikroelemei pedig segítik a tápanyaghiányokat megszüntetni.

Powert vagy MagmaS-t válasszunk?

Az akció keretében kedvezményként akár Vulcan Powert vagy magas kéntartalmú szuszpenziót is választhatunk. A Power magas hatóanyag-tartalmú szerves termésnövelő, tapadásfokozó, amely biostimuláns hatással is rendelkezik. A növények aszálytűrőbbé válnak, a környezeti stresszt jobban viselik. A MagmaS termékek pedig nitrogén–kén alapú szuszpenziók, magnéziummal és mikroelemekkel. Kis dózisban használva is nagy mennyiségű tápanyagot tudunk pótolni, lombon keresztül.

 

vulcan logoinfo@vulcanagro.hu

www.vulcanagro.hu

Címkék: lombtrágya, VulcanAgro Kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Fontos kihívások várnak a növényorvosokra

Az élelmiszerlánc biztonságát a gyökerétől, tehát a növényvédelemtől kell garantálni, ezért a növényorvosok, ...