Hirdetés
Tisztelt Kollégák!

Tisztelt Kollégák!

Hírek - 2022.06.20

A Pap-Agro Kft. több 2016 óta hivatalos magyarországi kereskedője a világhírű észak olasz ERMO ekéknek, tárcsáknak és más talajmegmunkáló eszközöknek. Az ERMO 1967 óta gyárt prémium minőségű gépeket a világ mezőgazdászainak ráadásul kiemelten jó ár-érték arányt garantálva.

Az olaszok nem csak Ferrarit, Maseratit, meg Bugattit tudnak gyártani, hanem a szintén csúcsminőséget képviselő széles méret, és típusválasztékú ERMO-t is.

ERMO EVO 103 J

ERMO EVOLUTION 103

Jó hír, hogy most nem csak megvásárolhatják ezeket a robosztus, hosszú életű, megbízható munkaeszközöket, hanem lehetőség van demózásukra, kipróbálásukra is. Eddig sem volt egyetlen egy ERMO zsákbamacska, de most a saját gépen, saját földön győződhet meg a kompromisszum nélküli minőségről, a furat nélküli svédacél gerendelyről, és más önmagáért beszélő műszaki tartalomról.

ermoj ghibli

ERMO GHIBLI 300 rövidtárcsa

Jelentkezzen Demózásra! Válassza ki a jövőbeli munkájához szánt megbízható gépet, jelezze ezt az alábbi elérhetőségek bármelyikén kollégánknak – a többi a mi dolgunk. Kap egy korrekt árajánlatot, megszervezzük a szállítást, saját gépével próbálhatja ki az eszközt, és minden kérdésben számíthat ránk és 20 éves tapasztalatunkra.

ERMO MISTRAL 400 J

ERMO MISTRAL szántóföldi kultivátor

elérhetőségek:
név: Szilágyi János
e mail:  szilagyi.janos@pap-agro.eu
tel: 0620 253 47 88

 

20220530 1 Pap Agro logo 1 KÉK

Címkék: kultivátor, rövidtárcsa, eke, tárcsa, Pap-Agro Kft., ERMO
Kiemelt hírek