TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
Alacsony fogyasztás, megnövelt hatékonyság – Az RWA az OMV EcoPro Diesel kínálatával az éjszakai hidegek ellen

Alacsony fogyasztás, megnövelt hatékonyság – Az RWA az OMV EcoPro Diesel kínálatával az éjszakai hidegek ellen

Hírek - 2022.06.04

Az OMV EcoPro Diesel egy különleges dízelüzemanyagon alapul, az OMV HighTec teljesítménynövelő adalékának előnyeivel ötvözve. A speciális összetételnek és a magasabb adalékanyag-adagolásnak köszönhetően eltűnnek a lerakódások és a szennyeződések a befecskendezőben, így nem csak a motor lesz tisztább: alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és ezáltal jelentősen csökkentett szennyezőanyag-kibocsátást is biztosít.

Az RWA emiatt döntött úgy, hogy 2022 márciusától bevezeti az EcoPro Diesel üzemanyagot gázolajkínálatába, hogy megelőzze a gépekre vonatkozó problémákat, és alacsony fogyasztást biztosítson partnerei számára.

Drága javítások helyett inkább előzze meg a problémát!

Alacsony hőmérsékleten a dízelüzemanyagokból paraffinkristályok válnak ki, amelyek eltömíthetik az üzemanyag-ellátó rendszer szűrőjét, ami üzemzavarhoz vezethet.

A dízelüzemanyag további lehűlése a paraffinkristályok mennyiségének növekedésével jár, a szűrő egyre jobban eltömődik, és az úgynevezett hidegszűrhetőségi határhőmérséklet elérésekor az üzemanyag már egyáltalán nem tud átáramlani, ami – a gépjármű típusától függően – súlyos következményekkel, karbantartással járhat.

Miért az EcoPro Dieselt válassza?

  • Alacsony fogyasztás
  • Stabil tárolhatóság
  • A munkagépek problémamentes indítása, akár hosszas leállást követően is
  • Maximális teljesítmény

A magasabb cetánszámú üzemanyag és a nagy mennyiségben hozzáadott HighTec teljesítménynövelő adalékanyag-csomag kombinációja még hatékonyabb égést biztosít, s ezáltal optimális motorteljesítményt érhetünk el.

Nagyobb megbízhatóság

Mindig– még extrém hidegben is – megbízhat az OMV EcoPro Dieselben, amely a speciális alapüzemanyagnak köszönhetően –20 °C-ig zavarosodásmentes (CP) marad. A csúcsminőségű komponensek pedig kiváló alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat és –35 °C-ig tartó (CFPP) teljesítményt biztosítanak.

Fokozott tisztító hatás

A megnövelt mennyiségű tisztító adalékanyagok a már meglevő szennyeződéseket is eltávolítják a befecskendezőfúvókákból. Ez a fokozott tisztító hatás növeli a motor élettartamát, javítja az energialeadást, illetve tartósan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Ezért rendeljen üzemanyagot az RWA-tól!

Partnereinknek kedvező fizetési feltételeket biztosítunk, akár 21 napos fizetési határidővel, terménykompenzációs fizetéssel is.

Rugalmas ügyintézésünk és gyors, pontos, megbízható szállításunk segítségével tudjuk garantálni, hogy a munkanapokon délelőtt 11 óráig leadott megrendeléseiket már másnap maguknál tudhatják megrendelőink.

Az iparág és az üzletág megfelelő ismeretével, valamint az integrált üzleti modellnek köszönhetően ügyfeleink mindazon tudás, tapasztalat és előny összességét élvezhetik, amelyet a két cég közösen képvisel az olajiparban és a mezőgazdaságban.

Keresse az RWA gázolajüzletágát az alábbi elérhetőségeken:

Bothné Bodor Edit: +36 30 491 7301

edit.bodor.bothne@rwa.hu

A gázolajüzletágunkról részletesebben pedig itt informálódhat.

Címkék: üzemanyag, RWA
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Vitatott feltételesség – Avagy minden, amit az ugaroltatásról ...

Egy 2024. február 14-én hatályba lépett uniós rendelet értelmében 2024-ben – január 1. és december 31. között ...