TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
A Corteva Agriscience új növénykondícionáló természetes eredetű levéltrágyát mutat be Európában

A Corteva Agriscience új növénykondícionáló természetes eredetű levéltrágyát mutat be Európában

Hírek - 2022.03.07

A Kinsidro® Grow már elérhető a kulcsfontosságú növénytermesztők számára. A Corteva Agriscience és a Pro Farm Technologies, a Marrone Bio Innovations leányvállalata között létrejött megállapodás révén az európai termelők új lehetőséget kapnak a növények egészségének és a fenntartható termés minőségének javítására.

A megállapodás értelmében a Corteva lesz a Kinsidro® Grow kizárólagos európai forgalmazója. A Kinsidro® Grow lombozatra kipermetezhető természetes eredetű levéltrágya, amely javítja a növények vigorát azáltal, hogy kulcsfontosságú tápanyagokat biztosít a fejlődésükhöz.

„A Corteva Agriscience továbbra is új és innovatív megoldásokat hoz a piacra azáltal, hogy természetes eredetű termékeket kínál, amelyek javítják a terméshozamot és az ellenálló képességet, és kiegészítik hagyományos növényvédelmi megoldásainkat” – mondta Susanne Wasson, a Corteva Agriscience növényvédelmi üzleti platform elnöke. „Izgatottan várjuk, hogy a Marrone Bio-val együttműködve kiterjesszük és maximalizáljuk a fenntartható lehetőségeket, amelyek segítenek a gazdálkodóknak megfelelni a változó környezeti feltételeknek, miközben a termesztett növényeket produktívan és egészségesen tartják.”

A Kinsidro Grow a Pro Farm Technologies által kifejlesztett szabadalmaztatott termék, amely optimalizálja a növények tápanyag felvételét, ezzel javítva a növény egészségét és a termés minőségét. A vegetatív növekedési szakaszban a természetes eredetű tápanyag levélre történő kijuttatása jobb termést és kedvezőbb terméshozamot biztosít. A Kinsidro Grow könnyen használható és kompatibilis a termelők jelenlegi mezőgazdasági gyakorlatával.

„Ez a megállapodás egyesíti a Marrone Bio vezető szerepét a fenntartható biológiai növényvédelmi megoldások fejlesztésében és a Corteva Agriscience globális piacvezető erejét. Az együttműködés a Corteva-val lehetőséget kínál arra, hogy eljuttassuk az áttörést hozó technológiánkat az európai termelőknek, akik ismerik és bíznak a Corteva-ban” – mondta Kevin Helash, a Marrone Bio Innovations vezérigazgatója.

Ez az együttműködés újabb lépést jelent a Corteva bővülő, globális, biológiai portfóliójában, amely megbízható és kiszámítható teljesítményű biostimulánsok, biotápanyagok, biokontroll és feromon termékek fejlesztésére irányul. A Corteva Agriscience 2030-as Fenntarthatósági Céljaival összhangban a Kinsidro Grow minőséget szolgáltat a terméspotenciál fokozásával, a terméshozam és a fenntarthatóság növelésével.

Az azonnal életbe lépő többéves megállapodás az európai szántóföldi növénykultúrákra vonatkozik, mint például a kukorica, a búza, a szója és a gyapot.

 

cortevalogo min

Címkék: Corteva Agriscience™, Kinsidro® Grow
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Öntözésfejlesztési pályázatok

Költségmegtakarítás, környezetvédelem, energiahatékonyság és fenntartható vízgazdálkodás