TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 67.768,08 Ft (tonna)
Takarmánybúza: 61.464,14 Ft (tonna)
Napraforgómag: 126.616,67 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 53.939,78 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.883,02 Ft (tonna)
Repcemag: 162.255,39 Ft (tonna)
Full-fat szója: 200.238,99 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 604 Ft
Benzin ára: 577 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 380,17
USD: 348,84
CHF: 399,18
GBP: 441,91
Hirdetés
A legjobbat a legjobbtól: A Genezis Trans a Pappas Auto-ban bízik – 30 új Mercedes-Benz kamionnal bővíti flottáját a cég

A legjobbat a legjobbtól: A Genezis Trans a Pappas Auto-ban bízik – 30 új Mercedes-Benz kamionnal bővíti flottáját a cég

Hírek - 2022.03.02

A belföldi és nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalat – a Genezis Trans Kft. – 30 darab új Mercedes-Actros 1851LS típusú nyergesvontatót vásárol a Pappas Auto Magyarország Kft-től.

A régóta tartó ügyfélkapcsolat mögött a Genezis Trans által fontosnak tartott, és a Pappas Auto által kínált megbízhatóság, kiváló ár-érték aránnyal párosuló üzemeltetési költségek, maximális üzembiztosság és a nemzetközi szakszerviz-hálózat áll. Az egyedileg rendelt járműveket, várhatóan 2022 áprilisában veheti birtokba a cég.

A Genezis Trans Kft. az ország piacvezető műtrágyaellátójához, a Bige Csoporthoz tartozik és a szintén a cégcsoportbeli – éves szinten 1,4 millió tonna Pétisó gyártó kapacitású – 90 éves múltú Nitrogénművek Zrt. kizárólagos fuvarozójaként működik 2014 óta.

A társaság nemcsak a Genezis termékek szállítmányozását végzi – biztosítva a gazdák és az agrárgazdaságok gyors műtrágyaellátását –, hanem a cégcsoport minden vállalata számára végez folyamatos szállítmányozást, bármilyen agrár és vegyiterméket elszállít. A 2022-es évre a vállalat elmondhatja magáról, hogy meghatározó piaci szereplővé vált a belföldi és nemzetközi FTL fuvarozás területén, különösen a gabona-, építőipari árupiac szegmensben.

A Pappas Auto Magyarország Kft. több, mint 30 éves szakmai múltra tekint vissza, jelenleg az ország legnagyobb, piacvezető Mercedes-Benz márkakereskedése. Szakmai és gazdasági sikerét a szakképzett, sokéves tapasztalattal rendelkező értékesítői gárdájának, ügyfélközpontú gondolkodásának és innovátori szerepének köszönheti.

A külföldi partnereik kiszállítási igényeik maradéktalan teljesítése érdekében a Genezis Trans Kft. a 2021-es évben a flotta újabb 30 autóval való bővítése mellett döntött. A társaság jelenlegi, 160 szerelvényből álló flottáját bővíti a most szerződött, 30 darab új Mercedes-Benz Actros nyergesvontatóval.

A Pappas Auto-tól újonnan megrendelt Mercedes-Actros 1851LS típusú nyergesvontató járművek a legújabb, 5. szériás Actros járműcsalád tagjai és mint ilyenek, ötvözik a kényelmes, síkpadlós BigSpace vezetőfülke tágasságát a Mercedes-Benz OM471 típusú, 510LE-s (2.500Nm) motor erejével, illetve a hosszú hátsó híd áttételnek köszönhetően, az elérhető legmagasabb fokú gazdaságossággal, ami az üzemanyag fogyasztást illeti.

A járművek vezetőfülkéje egyedi „lombzöld” fényezési kivitelben kerültek megrendelésre, aminek köszönhetően a szerelvények egy igazi színfoltot képviselnek majd az európai utakon.

A járművek gazdag felszereltségei közül – a teljesség igénye nélkül - ki kell emelni az aerodinamikus oldalsó spoilerezést, a légrugós fülkefelfüggesztést és alumínium keréktárcsákat.

A Pappas Auto-val kötött megállapodás a növekedés és az innováció következő lépcsőfoka, amit az idén 30 éves Bige Csoport tulajdonosi köre képvisel. Ennek a szellemiségnek kiváló partnere a Pappas Auto, mely az elmúlt több, mint 30 éves hazai múltjában vált piacvezető, megkerülhetetlen szereplőjévé a hazai autós piacnak.

 

NM logo

Címkék: Nitrogénművek Zrt., Pappas Auto Magyarország Kft., Genezis Trans Kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Trágyaszórók a Fliegltől: megrakva minden földi jóval

Visszaadják a talajnak, amire a legnagyobb szüksége van