Hirdetés
Elnyűhetetlen abroncsok mezőgazdasági permetezőgépekhez

Elnyűhetetlen abroncsok mezőgazdasági permetezőgépekhez

Hírek - 2022.01.19

A Mitas új, High Capacity gumiabroncsai a legmodernebb mezőgazdasági permetezőgépek igényeinek megfelelően készülnek, kétfajta méretben, nagy teherbírásra és üzemi sebességre tervezve.

A 2016 óta a Trelleborg csoporthoz tartozó cseh Mitas decemberben mutatta be két új, High Capacity (HC), vagyis nagy terhelhetőségű radiál gumiabroncsát, amelyeket az önjáró mezőgazdasági permetezőgépek következő generációjához terveztek. A HC 1000 termékcsalád két új NRO (Narrow Rim Option) méretet kínál, a VF 650/65R38 és VF 750/60R46 abroncsokat, amelyek nagy teherbírásra és üzemi sebességre készültek.

„Legújabb gumiabroncsaink készen állnak a gépek teljesen új generációjához, méretükben és specifikációjukban pedig készen állnak a kihívásra” – mondta Pavel Kott, a Mitas mezőgazdasági abroncsok termékmenedzsere.

A fejlett VF (Very High Flexion) konstrukció egyértelmű előnyökkel jár, hiszen akár 40 százalékkal nagyobb teherbírást biztosít, mégpedig jobb tapadás, talajvédelem és terméshozam mellett. A speciális NRO konstrukció további előnyökkel is jár: az új VF abroncsok szabványos felnikre szerelhetőek, így további költségmegtakarítást jelentenek a gazdálkodóknak.

Az új Mitas abroncsok alacsony nyomáson is biztonságos illeszkedést és hosszabb élettartamot biztosítanak. „A Mitasnál megbízható megoldást szeretnénk nyújtani ügyfeleink minden munkájához. A HC 1000 sorozat legújabb termékei máris ígéretesnek bizonyulnak az amerikai gépgyártók számára a nagy terhelésű és önjáró permetezőgépek legújabb generációja terén. Látva ezt a kezdeti sikert, izgatottan várjuk, hogy ezeket a gumiabroncsokat világszerte el tudjuk juttatni az ügyfelekhez” – tette hozzá Kott.

 

Címkék: permetezőgép, gumiabroncs, önjáró, sebesség, teherbírás, Mitas
Kiemelt hírek