TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 605 Ft
Benzin ára: 607 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 387,87
USD: 357,68
CHF: 393,49
GBP: 452,43
Hirdetés
Egyedi ajánlat a repcevetőmag piacon

Egyedi ajánlat a repcevetőmag piacon

Hírek - 2021.07.15

A repce nem egy egyszerű növény, termesztésénél minden részlet számít. Az nem vitatható, hogy a sikeres termesztés egyik alapköve a környezeti feltételekhez, a termesztés technológiához jól illeszkedő vetőmag kiválasztása.

mg10

A rovarölő szerrel csávázott repce vetőmag fontos eleme a korszerű termesztésnek. Túl azon, hogy környezetvédelmi szempontból is egy fenntartható megoldás, nagyban növeli a termesztés sikerét. Ezért a Marton Genetics®-nél úgy döntöttünk, hogy a 2021-es repce vetési szezonban, minden vetőmagunkat Lumiposa & Scenic Gold kombinációval kezeljük. Meggyőződésünk, hogy ezt a fontos technológiai vívmányt kiérdemlik a repcéink, hogy megbízhatóan szerepeljenek a termelésben. A csávázás mellett a vetőmag minőségre is külön hangsúlyt fektetünk. A vetőmagjaink kizárólag hazai előállításból származnak, csírázó képességük 93% feletti és legalább 5 g-os ezermag tömeggel rendelkeznek. Aki már találkozott apró szemű repce vetőmaggal, az tudja, hogy nem is olyan egyszerű a vetése, a nagyobb magvú tételek esetén a csírának több tartalék áll rendelkezésére, hogy a nehezebb körülmények közt is kikeljen. Fontosnak tartjuk, a vetőmag kereskedelemben a megbízhatóságot, hogy Partnereink ne csak azt tudják, hogy milyen hibrid vetőmagja kerül a zsákjainkba, hanem azt is, hogy az kiváló minőségű.

mg3

A vetőmag minőség, csávázás mellett a genetikai érték a meghatározó a hibridválasztásnál. A repcéknél gyors a genetikai haladás, érdemes az új repcéket kipróbálni, mert rendszerint többet tudnak, mint elődjeik. A CL® szegmensben egy új repcével bővül a kínálatunk az ABANTIA CL®-lel. Az ABANTIA CL® már az új generációs CL® repcék közé tartozik, ami azt jelenti, hogy nem egy meglévő repce „átalakításával készült”, hanem célzott nemesítési folyamat eredménye. Az ABANTIA CL® ősszel gyorsan fejlődik, ezért vetésével „meg lehet várni az esőt”. Tavaszi újra indulása is dinamikus, jól hasznosítja a téli csapadékot. Érése alapján inkább a korai csoportba tartozik, de pergésre egyáltalán nem hajlamos. A korai CL® szegmens egyik meghatározó terméke lehet ez az új hibrid.

mg2

A normál gyomirtás technológiájú, középkorai szegmensben a KYUDO hibridünket ajánljuk kiváló vetőmag minőségben rovarölő csávázással. A KYUDO már bizonyított üzemi körülmények között is és igazolta a kísérleti eredményeket. Azt tapasztaltuk KYUDO-nál, hogy a repcék mindkét értékmérő tulajdonságában – olajtartalomban és termőképességben – kiemelkedik a mezőnyből. Robosztus, nagy egyedi teljesítményű növényei 5 t/ha-t meghaladó termést is képesek produkálni főleg a jobb adottságú helyeken. Betegségekkel szembeni ellenállósága nagyon jó, pergési hajlama alacsony, az elmúlt években megbízhatóan teljesített a bemutató parcellákon.

mg1

2021-ben különleges ajánlattal kínáljuk repce vetőmagjainkat: garantált vetőmag minőség, rovarölőszeres alapcsávázás, innovatív genetika és mindezt előző évi árakon. Ragadja meg ezt a lehetőséget, szavazzon bizalmat a kiemelkedő ár – érték arányú Marton Genetics® repcéknek! Ajánlatunkból fontos kiemelni, hogy a nyereséget a hazai repcetermesztésben csak magas termésátlagok elérésére képes hibridekkel lehet elérni. Nélkülözhetetlen a komplex szemlélet; optimális talajművelés, - vetésidő, valamint a területnek megfelelő fajta/hibrid választás. Ezekhez szakmailag átgondolt termesztéstechnológia szükséges, melyet a növény kimagasló terméseredménnyel fog viszonozni. A Marton Genetics® portfóliója ezeket az igényeket hivatott kiszolgálni.

mg5

A sikeres döntések meghozatalához, a termesztés eredményességéhez keresse bizalommal kereskedelmi kollégáinkat, akik szakmai tudásukkal állnak rendelkezésükre.

mg6

mg7

mg8

mg9

 

www.martongenetics.com

 

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

Címkék: repce, vetőmag, repcehibrid, hibrid, hibridrepce, Martonvásár, Marton Genetics, ABANTIA CL®, KYUDO
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Öntözésfejlesztési pályázatok

Költségmegtakarítás, környezetvédelem, energiahatékonyság és fenntartható vízgazdálkodás