A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Pioneer 15 éves nyeremény

mySpreader-alkalmazás

Hírek - 2021.02.05

All-in-one csomag a tökéletes műtrágyaszóró beállításokhoz, amely a műtrágya-adatbázisból, az EasyCheck digitális mobil ellenőrzőállásból és a kevert műtrágyákhoz való EasyMix-alkalmazásból áll.

mySpreader-alkalmazás


A mySpreader-alkalmazás az AMAZONE-műtrágyaszórók számára egy alkalmazásban egyesít három alkalmazás-funkciót. Az all-in-one koncepció központjában a műtrágyaszóró intuitív kezelése és kényelmes beállítása áll.

A műtrágyaszerviz-alkalmazással egyszerűen és mobil módon, közvetlenül a szántóföldön le lehet kérdezni a géptípustól, a munkaszélességtől, műtrágyatípustól és a kiszórandó mennyiségtől függő pontos beállítási ajánlást az AMAZONE-műtrágyaszóró számára. A sok mintának köszönhetően, amelyet a gazdálkodók, műtrágyabeszállítók és műtrágyagyártók évente beküldenek, az alkalmazás folyamatosan naprakész állapotban van és így a felhasználó minden szezon elején műtrágyatípus-technikailag „up to date” áll. A mySpreader-alkalmazás egyik különlegessége: A felhasználó rákereshet a műtrágyákra a műtrágya nevével, a műtrágya összetételével, a szemcsemérettel vagy a térfogattömeggel.

A mySpreader-alkalmazással második összetevője a digitális mobil EasyCheck ellenőrzőállás. Ellenőrzéskor meghatározott távolságra műanyagszőnyegeket helyeznek a szórandó táblán, rászórják a műtrágyát és végül egyszerűen lefényképezik. Az EasyCheck ezt követően kiszámítja a szőnyegek fedettségi fokát. Ezen értékek alapján az alkalmazás beállítás-módosításokat javasol a felhasználónak az AMAZONE-műtrágyaszóró keresztirányú szórásképének korrigálásához és ezáltal gyorsan optimalizálni lehet az állományfejlődést.

A mySpreader-alkalmazást az EasyMix-alkalmazás egészíti ki, amely beállítási javaslatokat ad kevert műtrágyákhoz. A különböző műtrágyákat gyakran keverik egymással a munkamenetek és az üzemi költségek csökkentése érdekében. Itt rendszerint egy tápanyagszükséglet-orientált műtrágyázásról van szó. Amennyiben a keverék összetevői mégis különböző karakterisztikájúak, a pontos kiszórás, különösen a fokozatosan növekedő munkaszélességek mellett, egyre nehezebb. Az EasyMix segítségével meghatározható a különböző keverékeknél a lehető legjobb kompromisszum és megfelelő beállítási értékek javasolhatók a ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórók számára.

Az új AMAZONE mySpreader-alkalmazásban az alkalmazások összes előnye kombinálva van, valamint együttesen vannak használva. A mySpreader-alkalmazás az App Store-ban ingyenesen elérhető és Android 7 és iOS 11-től kezdődő operációs rendszerű telefonokra tölthető le.

myspreader app einsatz  

A mySpreader-alkalmazással mobil módon és optimálisan tud tanácsot kapni a szántóföldön.

 

mySpreader App DuengersuchemySpreader App EasyCheckmySpreader App EasyMix

A mySpreader-alkalmazás három alkalmazást egyesít magába.

 
Forrás: Amazone


Címkék: Amazone, műtrágyaszóró, EasyMix, EasyCheck, mySpreader

LEGOLVASOTTABB HÍREK

2023.01.28

Ukrán gabona, uniós fejfájás

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.27

Nemcsak olcsó gabona, hanem silány liszt is érkezik Ukrajnából

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.25

Videón, ahogy az autó felborít egy pótkocsis traktort

TOVÁBB OLVASOM...

2023.01.24

Páratlan technológiai újítás a Huntractornál

TOVÁBB OLVASOM...
TOVÁBB A HÍREK OLDALRA...