TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 643 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,4
USD: 369,7
CHF: 406,26
GBP: 461,09
Hirdetés
mySpreader-alkalmazás

mySpreader-alkalmazás

Hírek - 2021.02.05

All-in-one csomag a tökéletes műtrágyaszóró beállításokhoz, amely a műtrágya-adatbázisból, az EasyCheck digitális mobil ellenőrzőállásból és a kevert műtrágyákhoz való EasyMix-alkalmazásból áll.

A mySpreader-alkalmazás az AMAZONE-műtrágyaszórók számára egy alkalmazásban egyesít három alkalmazás-funkciót. Az all-in-one koncepció központjában a műtrágyaszóró intuitív kezelése és kényelmes beállítása áll.

A műtrágyaszerviz-alkalmazással egyszerűen és mobil módon, közvetlenül a szántóföldön le lehet kérdezni a géptípustól, a munkaszélességtől, műtrágyatípustól és a kiszórandó mennyiségtől függő pontos beállítási ajánlást az AMAZONE-műtrágyaszóró számára. A sok mintának köszönhetően, amelyet a gazdálkodók, műtrágyabeszállítók és műtrágyagyártók évente beküldenek, az alkalmazás folyamatosan naprakész állapotban van és így a felhasználó minden szezon elején műtrágyatípus-technikailag „up to date” áll. A mySpreader-alkalmazás egyik különlegessége: A felhasználó rákereshet a műtrágyákra a műtrágya nevével, a műtrágya összetételével, a szemcsemérettel vagy a térfogattömeggel.

A mySpreader-alkalmazással második összetevője a digitális mobil EasyCheck ellenőrzőállás. Ellenőrzéskor meghatározott távolságra műanyagszőnyegeket helyeznek a szórandó táblán, rászórják a műtrágyát és végül egyszerűen lefényképezik. Az EasyCheck ezt követően kiszámítja a szőnyegek fedettségi fokát. Ezen értékek alapján az alkalmazás beállítás-módosításokat javasol a felhasználónak az AMAZONE-műtrágyaszóró keresztirányú szórásképének korrigálásához és ezáltal gyorsan optimalizálni lehet az állományfejlődést.

A mySpreader-alkalmazást az EasyMix-alkalmazás egészíti ki, amely beállítási javaslatokat ad kevert műtrágyákhoz. A különböző műtrágyákat gyakran keverik egymással a munkamenetek és az üzemi költségek csökkentése érdekében. Itt rendszerint egy tápanyagszükséglet-orientált műtrágyázásról van szó. Amennyiben a keverék összetevői mégis különböző karakterisztikájúak, a pontos kiszórás, különösen a fokozatosan növekedő munkaszélességek mellett, egyre nehezebb. Az EasyMix segítségével meghatározható a különböző keverékeknél a lehető legjobb kompromisszum és megfelelő beállítási értékek javasolhatók a ZA-TS és ZG-TS műtrágyaszórók számára.

Az új AMAZONE mySpreader-alkalmazásban az alkalmazások összes előnye kombinálva van, valamint együttesen vannak használva. A mySpreader-alkalmazás az App Store-ban ingyenesen elérhető és Android 7 és iOS 11-től kezdődő operációs rendszerű telefonokra tölthető le.

myspreader app einsatz  

A mySpreader-alkalmazással mobil módon és optimálisan tud tanácsot kapni a szántóföldön.

 

mySpreader App DuengersuchemySpreader App EasyCheckmySpreader App EasyMix

A mySpreader-alkalmazás három alkalmazást egyesít magába.

 
Forrás: Amazone

Címkék: Amazone, műtrágyaszóró, EasyMix, EasyCheck, mySpreader
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Megfelelni a zöldséghajtatás növényvédelmében jelentkező ...

Olyan szakmai és társadalmi elvárások jelentkeznek a zöldségtermesztésben használatos növényvédő szerekkel ...