TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 68.094,20 Ft (tonna)
Napraforgómag: 155.194,32 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 66.682,42 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.633,74 Ft (tonna)
Repcemag: 167.114,95 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.655,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 392,92
USD: 360,91
CHF: 402,89
GBP: 467,23
Hirdetés
Új méretekkel egészül ki a MICHELIN CrossGrip család

Új méretekkel egészül ki a MICHELIN CrossGrip család

Hírek - 2021.02.02

A Michelin két új méretben tette elérhetővé a kotrórakodók, kompakt- és teleszkópos rakodók, valamint kis traktorok üzemeltetői számára készülő többcélú, négy évszakos CrossGrip gumiabroncsait.

A két új méret – a 440/80 R 34 és a 480/80 R 34 – összesen 12 tagúra növeli a MICHELIN GrossGrip termékcsaládot, és elérhető utólag szerelhető abroncsként, illetve az OEM kínálatban egyaránt.

Hobok Tamás, a Michelin Hungária Kft. műszaki tanácsadója kiemelte, hogy „a MICHELIN CrossGrip a 2018-as bemutatása óta közkedvelt a vásárlók körében, és a kínálat két kulcsfontosságú mérettel történő kibővítése még tovább növeli majd vonzerejét”.
„A CrossGrip gumiabroncsok rendkívül jól teljesítenek a különböző útfelületeken – akár sportpályákon és füves útszegélyeken –, emellett különösen hatékonyak havas, jeges utakon és laza talajon, így ideális választást jelentenek a téli körülmények között is.”
A CrossGrip abroncsok a Michelin népszerű Compact Line termékvonalába tartoznak, rakománnyal jól terhelhetőek, és a speciális gumikeveréknek köszönhetően egész évben használhatóak.

Michelin CrossGrip

A nem forgásirányos mintázatnak köszönhetően nagyon pontosan manőverezhetőek vezetés közben, akár előre-, akár hátramenetben, az optimalizált – több kapaszkodószegéllyel rendelkező – felépítés pedig nagyszerű vonóerőt biztosít.
Az aszimmetrikus laterális blokkok segítik a tapadást a téli időjárásban, amikor a jó vontatási teljesítmény elengedhetetlen a biztonsághoz. Egyetlen fordulat alatt 196 darab mintablokk segítségével a MICHELIN CrossGrip csökkenti a rázkódást is, ezzel pedig növeli a vezetési komfortot.

Az abroncsokat megerősítették, hogy ellenálljanak a defekteknek, és szegecselve jégen is használhatóak, emellett a mintázat mélységét gondosan optimalizálták annak érdekében, hogy kímélje a növényeket a növekedési időszakban.

Címkék: gumiabroncs, Michelin, CrossGrip
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell! ...

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó ...