TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.763,44 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.804,19 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.727,80 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.752,07 Ft (tonna)
Repcemag: 162.670,79 Ft (tonna)
Full-fat szója: 213.334,71 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 661 Ft
Benzin ára: 614 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,04
USD: 360,29
CHF: 408,58
GBP: 454,11
Hirdetés
Adni jó, adni öröm

Adni jó, adni öröm

Hírek - 2020.12.21

Az idei év eseményei minden korábbinál erősebben irányították rá a figyelmet arra, hogy milyen könnyen csúszhat ki bárki lába alól a talaj, és milyen sokat jelenthet ilyenkor egy segítő kéz. Karácsony közeledtével nagyobb hangsúlyt kap a jótékonyság, még erősebb a szándék, hogy segítsünk a rászorulókon, a szükségben szenvedőkön, hiszen bárki kerülhet olyan helyzetbe, melyben másra kell támaszkodnia.

Ez a felismerés ösztönözte a KITE Zrt. két első emberét is a döntésre, hogy közösen létrehozzák a KITE Dolgozókért Alapítványt.

2020 decemberében hivatalosan is bejegyzésre került a KITE Dolgozókért Alapítvány (rövid név: KITE Alapítvány), amelyet Guba Sándor, a KITE Zrt. igazgatóságának elnöke és Szabó Levente vezérigazgató magánszemélyként alapítottak, és biztosították annak induló alaptőkéjét. A szervezet Magyarország egész területén működik és a váratlan élethelyezetekben a cég állományában lévő aktív és nyugdíjas dolgozóinak segítését, a nehéz sorsú, hátrányos helyzetű munkavállalók és családjuk támogatását tűzte ki elsődleges céljául.

A KITE Alapítvány alapító okiratában foglaltak szerint közhasznú tevékenységet folytat, és feladatának tekinti a családok védelmét, a szociális ellátások biztosítását, gyermekjóléti szolgáltatások és ellátás biztosítását, a gyermekek védelmének biztosítását (családban történő nevelkedés elősegítését, veszélyeztetettség megelőzését és megszüntetését, szülői vagy más hozzátartozói gondoskodásból kikerülő gyermek helyettesítő védelmének biztosítását), a fogyatékos személyek jogainak előmozdítását, életminőségük javítását, önálló életvitelük támogatását.

A KITE Zrt. számára felelős munkáltatóként kiemelten fontosak a munkavállalói és az általuk képviselt humán tőke, ezért folyamatosan nagy hangsúlyt fektet munkavállalói megtartására és ösztönzésére egyaránt. A dolgozók teljesítményének elismerése, rendszeres képzése mellett elkötelezett a munkavállalói egészségének megőrzése, egészségvédelme mellett, ezért valamennyi munkavállalójáról komplex egészségbiztosítás formájában is gondoskodik. Tevékenysége során törekszik a munkahelyi közösség értékalapú fejlesztésére, valamint a munka és magánélet közötti összhang megteremtésére.
Ez a fajta figyelem és gondoskodás pedig most a KITE Alapítvány létrehozásával válik teljessé.

Ne feledjük! Csak akkor leszünk többek, ha adunk, mert az ember lelke attól nő, ha a darabjait másoknak adja, hogy az bennük gyökeret verve tovább sokasodjon.

Az alapítvány számlaszáma: 11738149-23833423

Címkék: KITE Zrt., alapítvány, KITE Alapítvány
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Adategyeztetési lehetőség az elektronikus gazdálkodási ...

Március közepéig lehet egyeztetni az elektronikus gazdálkodási napló feltöltéséhez kapcsolódó adatokat. Az ...