TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 615 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 393,75
USD: 364,04
CHF: 411,3
GBP: 459,82
Hirdetés
Az EuroTier és az EnergyDecentral 2021 is digitális formában kerül megrendezésre

Az EuroTier és az EnergyDecentral 2021 is digitális formában kerül megrendezésre

Hírek - 2020.11.04

„EuroTier/EnergyDecentral digital” 2021. február 9–12. – a két vezető nemzetközi vásár és technológiai program innovatív formát ölt – digitális üzleti platformokra kerül majd sor számtalan kapcsolódási lehetőséggel. További részletekkel a Német Mezőgazdasági Társaság (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, DLG) szolgál az energiagazdálkodók és az állattenyésztők számára a DLG-n várható eseményekről és a vásár programjáról.

Hirdetés

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos jelenlegi bizonytalan nemzetközi helyzetre tekintettel az Eurotiert, a világ legnagyobb állatitermék-vásárát, valamint az EnergyDecentralt, az innovatív energiaellátás nemzetközi vásárát 2021. február 9. és 12. között digitális formában tartjuk meg. A rendezvényre fizikai formájában nem fog sor kerülni a németországi Hanoverben. A döntést a DLG mint szervező hozta meg a két vezető vásárról, miután kiterjedt tárgyalásokat folytatott az iparági képviselőkkel, a szakértőkkel és a partnerekkel. Az „EuroTier/EnergyDecentral digital” események a digitális üzleti csomagokkal széles körű lehetőségeket és maximális rugalmasságot biztosítanak a kiállítóknak, a látogatóknak pedig átfogó technológiai programot és vonzó internetes lehetőségeket. 2021-re a DLG további eseményeket és kereskedelmi vásárokat szervez, átfogóan körüljárva az állattenyésztés és a decentralizált energiatermelés témaköreit.

„A világszerte növekvő számú koronavírusos eset és az ehhez kapcsolódó utazási korlátozások miatt, amelyek mind a kiállítókat, mind a látogatókat érintik, rugalmas üzleti megoldásokra és információszolgáltatásra van szükség, olyanokra, amelyeket az EuroTier/EnergyDecentral digital eseményeken kínálunk – jelentette ki dr. Reinhard Grandke, a DLG vezető tisztségviselője. – A digitális vásáraink nemzetközi üzleti platformok, és az állatitermék-előállítás, valamint az energiaszektor számára is kapcsolódási lehetőségeket adnak.”

Informál és összekapcsol –az EuroTier és az EnergyDecentral mint digitális platformok

A céges digitális lehetőségeknek köszönhetően az élőben követhető eseményekkel, mint a chatek és egyéb kapcsolódásra alkalmas funkciók, az „EuroTier/EnergyDecentral digital” széles körű lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre és interakciókra a kiállítók és a látogatók között. A DLG programjában a kulcstémakörök a tejtermelés, a disznó-, baromfitenyésztés, a károsanyag-kibocsátás mérséklése és a gazdálkodók közvetlen értékesítése, ezenfelül élő beszélgetésekre is sor kerül a DLG stúdiójában a befektetések kezeléséről.

„A DLG számára fontos, hogy a két vásárra történő digitális belépés a lehető legegyszerűbb legyen. Ennek érdekében három kiállítói csomagot raktunk össze, amelyek külön-külön használhatók és rugalmasan bővíthetők. A technikai programban való részvétel és az egyéb hirdetési lehetőségek kiegészítik a szolgáltatások körét, amelyek mind a nemzeti, mind a nemzetközi kiállítók számára vonzó lehetőséget biztosítanak. A lehető legszélesebb és legrugalmasabb elérést biztosítjuk a célközönséghez, valamint átlátható és biztonságos költségtervet” – mondta dr. Karl Schösser, az EuroTier pojektmenedzsere azzal kapcsolatban, miért érdemes kiállítaniuk a cégeknek.

Ugyanez igaz a digitális platformot felkeresőkre. Egyszeri online regisztrációt követően a látogatók információkat kaphatnak a kiállítók termékeiről és szolgáltatásairól, közvetlenül elérhetővé válnak, és aktívan részt vehetnek számtalan eseményen és a technikai program beszélgetéseiben. „Ezáltal egyszerűen kerülhetnek üzleti kapcsolatba a vendégek a kiállító cégek közül azokkal, amelyek érdeklik őket” – mondta dr. Schlösser.

A DLG további nemzeti és nemzetközi eseményeket is szervez a témában 2021-ben. Ilyen az agra 2021, amely Közép-Németország vezető vására az élőállat-előállítóknak; a DLG szántóföldi napok a növénytermesztőknek; az Agritechnica 2021, a világ vezető mezőgazdasági gépvására; a BIOGAS kongresszus és vásár; valamint egyéb nemzetközi vásárok és konferenciák.

Friss információk a vásárokról: www.eurotier.com and www.energy-decentral.com

A kövekező EuroTier és EnergyDecentral vásárokra 2022. november 15–18-án kerül sor Hanoverben.

Címkék: kiállítás, EuroTier, EnergyDecentral
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Mélyponton a traktorpiac

A digitális megoldásokra, technológiai fejlesztésekre szívesebben költik a pénzüket a gazdálkodók