TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 63.738,05 Ft (tonna)
Napraforgómag: 139.787,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.469,20 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.667,06 Ft (tonna)
Repcemag: 154.021,93 Ft (tonna)
Full-fat szója: 209.053,63 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 645 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,83000
USD: 367,33000
CHF: 405,35000
GBP: 462,58000
Hirdetés
Lemken Solitair pneumatikus vetőgépek – Gazdaságosan, pontosan, hatékonyan!

Lemken Solitair pneumatikus vetőgépek – Gazdaságosan, pontosan, hatékonyan!

Hírek - 2020.10.08

Választás előtt? Mi ezt kínáljuk termékhozam növekedésre.LEMKEN vetéstechnikája eltömődés nélküli, pontos vetőmag kijuttatást teszi lehetővé.

LEMKEN Logo claim background white RGB

papalemkeensolitar

Lemken Solitair sorozatot optimálisan használhatják azon kis és közepes gazdaságok, akik kedvező áron szeretnének precíz vetéstechnikát alkalmazni. A vetőgépek függesztett és vontatott kivitelben is kérhetőek és  különböző függesztett és vontatott talajművelő eszközökkel kombinálhatóak. Az adagolórendszert egy karbantartást nem igénylő kardántengely és egy fokozat nélküli hajtómű mechanikusan hajtja meg. Ez biztosítja az adagoló egységben a celláskerekek egyenletes meghajtását, és ezzel a vetőmag pontos hosszirányú eloszlását.

Az akár 5.800 liter befogadóképességű vetőmagtartálynak kedvező a súlyponti helyzete, és a nagy betöltő nyíláson keresztül gond nélkül feltölthető. A hidraulikusan meghajtott ventilátor fokozat nélkül állítható, és mindig elegendő légáramlást biztosít a vetőmag továbbításához. Ennek köszönhetően mindig egyenletes az adagolás, és pontos a vetés. Az alapkivitelben rendelkezésre álló elektronikus vezérlés, az Easytronic megkönnyíti a művelőnyomok készítését, valamint a vetni kívánt mennyiségek beállítását.

Innovatív Technológia

  • Az adagolórendszert egy karbantartásmentes kardántengely és fokozatmentesen állítható hajtómű hajtja meg mechanikusan. Ez biztosítja a cellakerekek zökkenőmentes működését az adagolóegységben, valamint a vetőmagok pontos hosszanti elosztását is.
  • Az akár 1850 literes magtartály kedvező súlyponttal, valamint a problémamentes betöltést elősegítő nagy töltőnyílással rendelkezik.
  • A fokozatmentesen állítható hidraulikus meghajtású ventilátor által biztosított folyamatos légáram egyenletesen szállítja el a vetőmagot a legkülső sorokhoz is. Ez biztosítja a folyamatos egyenletes adagolást és a pontos vetést.
  • A vetőmag pontos kijuttatása érdekében a LEMKEN mélységhatároló kerekekkel ellátott, paralelogrammavezetésű kéttárcsás csoroszlyát kínál.
  • A standard Easytronic elektronikus vezérlőrendszer megkönnyíti a művelőút létrehozását, valamint a vetőmagmennyiség beállítását.

Nagy Sebességű üzemeltetés

  • Csoroszlya rendszer, paralelogramma felfüggesztésű kettős tárcsás csoroszlyák lehetővé teszik a csoroszlyanyomásnak a vetési mélységtől független beállítását.
  • Kettős tárcsás csoroszlya, a gumis mélységhatároló kerekekkel szerelt kettős tárcsás csoroszlyák pontosan helyezik le a vetőmagot állandó mélységbe, még változó talajkörülmények között is.
  • Tárcsás csoroszlya és a sárkaparók, a vetőegység rövid és kompakt kialakítása és a kapcsoló egység maximális stabilitást biztosít, köves viszonyok között is.

     papacsoroszlyarendszer

  • Pontos magelhelyezés
  • DS vetési mélység állítás, a különösen változó talajviszonyok esetén, a vetési mélység és a csoroszlyanyomás független beállítása a garancia a pontos magelhelyezésre.
  • Takaró borona, egy opcionálisan rendelhető S magtakaró borona felszerelhető minden csoroszlyaváltozat esetén.

Lemken Solitronic- Minden ellenőrzés alatt

  • Soitronic irányítja minden Solitair 9 és12 vetőgép ellenőrző és vezérlő funkcióit.
  • Jeladó kerék, kizárólag a megtett távolság mérésére szolgál.
  • Meghajtás és vezérlés, a vetőmagtartály alá szerelt elektromos motor megbízhatóan hajtja meg az adagoló egységet lánchajtással a vetőtengelyen keresztül.
  • Innováció ISOBUS rendszerrel.

papagrotablazat2

papagro

papaElérhetőségi képviselők jav. jpg2

Címkék: vetőgép, lemken, pap-agro, csoroszlya, Solitair, Soitronic
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Okosabb szántóföldi kultivátort szeretne?

Művelje olyan mélyen a talajt, amennyire szükséges, és olyan sekélyen, amennyire lehetséges