TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.934,70 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.894,57 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.049,15 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.080,68 Ft (tonna)
Repcemag: 160.540,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 207.331,58 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 609 Ft
Benzin ára: 612 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 386,3
USD: 356,69
CHF: 394,09
GBP: 449,89
Hirdetés
JÖJJENEK VELÜNK HANNOVERBE AZ AGRITECHNICA KIÁLLÍTÁSRA

JÖJJENEK VELÜNK HANNOVERBE AZ AGRITECHNICA KIÁLLÍTÁSRA

Hírek - 2019.05.13

CSOPORTOS SZAKMAI UTAZÁS HANNOVERBE, A VILÁG LEGNAGYOBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPKIÁLLÍTÁSÁRA VÁROSNÉZŐ PROGRAMOKKAL,DEBRECENI INDULÁSSAL

Szerezzen rendkívüli szakmai élményeket, tartson lépést a legújabb innovációkkal, fedezze fel AlsóSzászország és Thüringia természeti szépségeit, történelmi városait, kultúráját, építészetét. Élvezze a régió vendégszeretetét, gasztronómiáját!

IDŐPONT: 2019. november 12–15., keddtől péntekig, 3 éjszaka, 4 nap.

UTAZÁS: Légkondicionált, komfortos panoráma-autóbusszal.

SZÁLLÁS: 3 éjszaka 3 csillagos, Harz-hegyi szállodában, kétágyas, fürdőszobás szobákban.

ELLÁTÁS: Naponta svédasztalos reggeli, érkezés napján fakultatív vacsora.

IDEGENVEZETÉS: Németül beszélő magyar idegenvezető kíséri a csoportot.

SZAKMAI EXTRÁK: Belépőjegyek az Agritechnica kiállításra, szervezett standlátogatások az AgrárUnió partnercégeinél, helyszíni asszisztencia német/angol nyelven igény esetén.

PROGRAM:

1. nap, november 12., kedd: utazás (távolság kb. 1100 km)

Kora reggeli indulás Debrecenből, felszállási lehetőség igény szerint, Budapesten idegenvezető csatlakozik a csoporthoz. Utazás többszöri megállással Hannover irányába, érkezés a szálláshelyre az esti órákban. A hangulatos panzió Hannovertől 90 km-re délre, tavak, hegyek, erdők földjén, az Oberharz régióban lesz, a hannoveri vásár területétől körülbelül 1 órás autóútra.Fakultatív büfévacsora egy korsó sörrel a panzió éttermében.

2. nap, november 13., szerda: Agritechnica

Reggeli, majd autóbusszal utazás a hannoveri vásár területére. Egész nap az Agritechnica kiállítás megtekintése, szakmai programokon, bemutatókon való részvétel. Kísérő személyek részére mód lesz a hannoveri belváros egyéni felfedezésére az idegenvezető útmutatásai alapján. Délután transzferautóbusszal visszatérés a szálláshelyre, vacsora a szálloda éttermében (fakultatív), szállás.

3. nap, november, 14., csütörtök: Agritechnica

Reggeli, utazás az Agritechnica kiállításra. Útközben lehetőség a látnivalókban gazdag környék megismerésére egy kitérővel Goslarba, az i. sz. 1000 előtt alapított császárvárosba, ahol 1800 favázas épületet csodálhatunk meg, vagy a festői középkori püspöki székhelyre, Hildesheimba vagy kétórás városnézésre Hannoverben idegenvezetővel. A nap további részében látogatás az Agritechnica kiállításon, lehetőség közös standlátogatásokra és a kiállítás egyéni bejárására. Délután transzferautóbusszal a szálláshelyre, vacsora (fakultatív), szállás.

4. nap, november 15., péntek: utazás (távolság kb. 1100 km)

Reggeli, kijelentkezés a szállodából, majd utazás Drezdába (300 km, 3 óra 15 perc) A hazafelé utat szeretnénk színesíteni egy kétórás pihenővel az Elba-parti város központjában. Városnézésünk során járunk Drezda óvárosában, a Theaterplatzon, láthatjuk a múltból megmaradt csodás épületeket, mint a Semperoper épületét, amely a világ egyik legszebb operája, a világhírű Zwingert, a Trinitatis katedrálist, azaz a Hofkirchet, Szászország legnagyobb templomát, a Frauen Kirchét, vagyis a Miasszonyunk templomát és a Választófejedelmi Palotát.

A program végeztével utazás Budapestre és Debrecenbe rövid szünetekkel. Érkezés késő este.

SZÁLLÁS: RINGHOTEL ZUM HARZER *** www.zum-harzer.de

A vadregényes Clausthal-Zellerfeld régióban található ez a 34 szobás, családias hangulatú szállloda, a hannoveri vásárvárostól 90 km távolságra. A néhány éve felújított, helyi stílusban berendezett szobák biztosítják a fárasztó napok utáni kényelmes pihenést. A szobákban íróasztal, tévé, telefon, rádió, műholdas csatornák, fürdőszoba hajszárítóval, piperecikkekkel és ingyenes wifi található. A büféreggelit a szálloda reggelizőjében szolgálják fel, az étteremben házias fogásokkal várják a vendégeket (este 21.00 óráig). Hangulatos kőboltíves boros- és söröspincével is rendelkezik a szálloda. A wellnessközpontban masszázs és szauna vehető igénybe felár ellenében.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 119 000 Ft/fő, EGYÁGYAS FELÁR (limitált): 30 000 Ft

Amely tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat: utazás autóbusszal, 3 éjszaka szállás reggelivel, helyi üdülőhelyi díj, magyar idegenvezető, transzferek a szálloda és a kiállítás között, kétnapos belépőjegy az Agritechnica kiállításra, autópályadíjak, parkolási díjak, szervezés és adminisztráció. A részvételi díj NEM tartalmazza: utazási biztosítás, vacsorák és egyéb személyes kiadások. Fakultatív vacsora egy korsó sörrel a hotel éttermében: 7000 Ft/fő

FIZETENDŐ ELŐLEG: A RÉSZVÉTELI DÍJ 40%-a

MINIMUMLÉTSZÁM A CSOPORT ELINDÍTÁSÁHOZ: 35 FŐ.

VÁRJUK JELENTKEZÉSÜKET: az info@agrarunio.hu e-mailcímen, az 52 751 682-es telefonszámon, vagy a 70 639 6035-ös mobilszámon!

Címkék: kiállítás, Agritechnica, Hannover, utazás
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Elindult az új agrártámogatási honlap

A 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő ...