Huminsavas granulátum – több mint műtrágya! – GreenSoil Humin műtrágyát a tavasziak alá!

A GreenSoil Humin termékcsalád tagjai szerves anyaggal bővített műtrágyák, melyek foszfort, klórmentes káliumot, kalciumot, ként, értékes mikroelemeket és huminsavat tartalmaznak.

Ezen termékek a szerves trágyák előnyös tulajdonságaival is rendelkeznek. Megoldást nyújtanak a szántóföldi növények, zöldségek és gyümölcsök eltérő tápanyagigényeire. A GreenSoil Humin termékeket általános tápanyag-utánpótlás céljából ajánljuk, még a humuszban szegény, alacsonyabb tápértékű talajokhoz is kiválóak. Kiemelendő a termék 24%-os huminsav részaránya is, ami a növények fejlődését segíti. A Humin szó a huminsavra utal, ez a természetben előforduló vegyület a humusz alkotórésze. A GreenSoil Humin termékben található huminsav hatékonyan feltárja a talajban meglévő, de a növény számára felvehetetlen foszfort és káliumot, így a kultúrnövény nemcsak a granulátumban megtalálható mikro- és makroelemeket hasznosítja, hanem a huminsav által feltárt PK-t is.

hd

A GreenSoil Humin termékek foszfor- és káliumképessége kiemelkedően magas. A huminsav a hatóanyag-számításban is fontos szerepet kap, ugyanis a foszfor és kálium feltárása révén további 10% foszforral és 14% káliummal növeli a granulátumban található foszfor és kálium százalékos arányát. A GreenSoil Humin K + Cu terméket nézve, a hatásmechanizmus alapján, így 17% foszfor- és 34% káliummennyiség jut a növénynek.

A természetes komplex granulátumok összetevőinek százalékos aránya:

Előnyei a GreenSoil műtrágyával:

• gazdaságos, magasabb hozam érhető el
• gyökérzónából a hatóanyag nem mosódik ki, hosszantartó hatás
• nem felvehető P, K, Ca, Mg és mikroelemek is felvehetők lesznek a huminsav révén
• serkenti a magok csírázását, elősegíti a gyökérképződést
• a növény szárazságtűrő és ellenálló képességét fokozza
• a magas kéntartalom a termés olajmennyiségét növeli
• a talaj pH értékét a semleges érték felé javítja, gátolja a savasodást
• porhanyós talajszerkezet, humusztartalom növekedése

Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ Elfogadom