TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.621,68 Ft (tonna)
Napraforgómag: 136.210,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 57.903,11 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 52.011,53 Ft (tonna)
Repcemag: 164.077,99 Ft (tonna)
Full-fat szója: 193.837,54 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 391,76
USD: 367,13
CHF: 402,25
GBP: 459,21
Hirdetés
Bemutatkozik a Robomow új, RKS-sorozata: még több öröm a kertben!

Bemutatkozik a Robomow új, RKS-sorozata: még több öröm a kertben!

Hírek - 2024.03.20

A Robomow két új, kisebb gyepfelületre tervezett RKS-modellel bővíti a már sikeres RK-sorozatát

A kert remek hely családi és baráti összejövetelekre egyaránt, a kertnek pedig elengedhetetlen része a jól karbantartott gyep. A Robomow®, a már 25 éve a piacon lévő robotfűnyíró márka abban segít a kerttulajdonosoknak, hogy minél kevesebb időráfordítással tudják karbantartani és ápolni a gyepfelületeket. A Robomow RK-modellek sikerére alapozva a vállalat idén két új, kifejezetten a kisebb pázsitokra tervezett modellel jelent meg a piacon: az RKS 800 és RKS 1500 modellekkel.

Egyszerű fűnyírás, de azért ennél jóval több…

A 800 és 1500 m²-es gyepfelületre ajánlott RKS-modellek 19 cm-es vágási szélességgel működnek. A négy darab kétélű acélkéssel felszerelt robotfűnyírók még a vastagabb füvet is könnyedén vágják le, a nyesedéket pedig mulcsozzák. A gyepre visszahulló apró mulcs tápanyagot biztosít a fűnek, elősegíti az egészséges növekedést és sűrű, dús gyepszőnyeget eredményez. A nyesedék ugyanis természetes trágyaként működik, visszaadja a talajnak a nedvességet és a tápanyagokat, javítja minőségét.

A különböző terepviszonyokra is alkalmas modellek vágási magassága 20-70 mm. A lebegő kaszaszerkezet lehetővé teszi, hogy a robotfűnyíró könnyedén dolgozzon az egyenetlen terepen, ami a terepjáró kerekeknek és a hátsó tengelyre terhelő súlyelosztásnak is köszönhető. A biztos tapadás és a hatékony manőverezőképesség eredményeként ezek a fűnyírók akár 35%-os lejtőkkel és emelkedőkkel is megbirkóznak.

Intelligens funkciók, kiváló eredmények

Az új RKS-modellek olyan extrákkal vannak felszerelve, amelyek időt takarítanak meg a használóknak. Az egyik funkció az innovatív szegély üzemmód. Az eltolt fűnyíróház révén a kések túlnyúlnak a tengelytávon, ami nemcsak a gyep, hanem a szélek hibátlan nyírását is lehetővé teszi, így nem szükséges fűnyíróollóval kiigazítani a szegélyeket. És ez még nem minden: a robotfűnyíró a gyep széléhez közeledve fokozatosan lelassul, óvatosan elfordul, majd elindul visszafelé a gyepre. Ez a megoldás biztosítja azt, hogy a robot kereke forduláskor nem tépi ki a füvet, nem hagy nyomot a szegélyeknél.

Mindkét Robomow® modell hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorokkal van felszerelve, amelyek optimális üzemidőt és töltési időt biztosítanak az adott gyepmérethez. Míg az RKS 800 2,5 Ah kapacitású akkumulátorral rendelkezik, addig az RKS 1500 erős, 4,9 Ah kapacitású akkumulátort tartalmaz, amely megfelelő hosszú üzemidőt biztosít a nagyobb gyepfelülethez.

Ezenkívül mindkét modell kefe nélküli egyenáramú motorral üzemel, ami csendes működést tesz lehetővé (kevesebb mint 64 dB). Ennek a szomszédok is örülni fognak!

Intelligens és felhasználóbarát működés

Az RKS-modellek beállítása és működtetése gyerekjáték. A LED-kijelzőn vagy a Robomow® app használatával a robotfűnyíró egyszerűen programozható. A fűnyírás a felhasználó igényeihez és a kert adottságaihoz szabható, legyen szó akár több zónáról. A beállításnál az intuitív felület lépésről lépésre segíti a felhasználót.

A beépített Wi-Fi képességeknek köszönhetően az RKS-modellek a megadott munkaterületen belül bárhonnan vezérelhetők, beállíthatók és kezelhetők teljes internet-lefedettség esetén.

Könnyű karbantartás

A Robomow® RKS-modelleknél a ház és a kerekek automatikus tisztítási funkciójával rendelkeznek, ami egyszerűsíti a karbantartási folyamatot, és segít jó állapotban tartani a fűnyírót.

„Peace of Mind” garancia – a termékhez nyugalom párosul

A Robomow® WarrantyExtensionPLUS garanciát kínál, amely lehetővé teszi az egy évvel meghosszabbított, díjmentes garanciaidőszakot. A WarrantyExtensionPLUS aktiválása egyszerű: regisztrálni kell a megvásárolt terméket a Robomow® weboldalán a vásárlástól számított három hónapon belül.

Címkék: Robomow, fűnyíró, fűnyírás, kert
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Extrém rendfelszedési kapacitás a John Deere V451R-től

A John Deere a szálastakarmány-betakarítás területén is mindig arra törekedett a fejlesztései során, hogy minden ...