TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.226,90 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.307,36 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 63.149,46 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 58.062,74 Ft (tonna)
Repcemag: 152.374,56 Ft (tonna)
Full-fat szója: 214.278,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 604 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 385,91
USD: 355,12
CHF: 390,24
GBP: 451,39
Hirdetés
Meglepő húzásra szánták el magukat a Farming Simulator játék fejlesztői

Meglepő húzásra szánták el magukat a Farming Simulator játék fejlesztői

Hírek - 2023.05.31

A mezőgazdasági témájú számítógépes játékok közül kétségtelenül a Farming Simulator a legnépszerűbb. A rajongói most egy speciális lehetőségnek örülhetnek.

A mezőgazdaság természetesen már a virtuális világban is jelen van, hamar felfedezte ugyanis a játékipar, hogy az ágazat sokak számára vonzó lehet. Így alkották meg a Farming Simulator nevű játéksorozatot, amelyben élethű gépekkel, a valódi körülményeket imitáló környezetben gazdálkodhatunk.

A GIANTS Software által kifejlesztett termékkel amerikai és európai földeken dolgozhatunk, és ma már a legnagyobb gyártóknak is egyfajta presztízst jelent, hogy a gépeik jelen legyenek, és választhassuk azokat a virtuális agráriumban.

A Farming Simulator játékot eddig mintegy 25 millió példányban értékesítették, a mobilos változatot pedig 90 millióan töltötték le, mivel azonban két-három évente előrukkol a fejlesztő az újabb változatokkal, ez a szám folyamatosan növekszik.Most pedig a brand tulajdonosai meglepő húzásra szánták el magukat, idén áprilisban ugyanis azt adták hírül, hogy megjelenik a Farming Simulator magazinváltozata, vagyis egy kézbe fogható, nyomtatott újság, ami nem mindennapi vállalkozás.

A mögötte rejlő gondolkodás érthető, hiszen a Farming Simulator óriási globális táborral rendelkezik, a játékban szereplő gépek gyártói pedig rendkívül tőkeerős vállalatok, ezáltal egy print lap tekintélyes olvasótáborra, illetve komoly hirdetési bevételekre számíthat.

Az első szám 52 oldalas, és ha valakinek nincs kedve emiatt elballagni egy újságárushoz, akkor a magazin elektronikus változatát is megveheti 3,49 euróért, vagyis nagyjából 1300 forintért. A lap egyelőre 6 nyelven, a következő 12 országban kapható: Németország, Ausztria, Svájc, Lengyelország, Franciaország, Spanyolország, Luxemburg, Belgium, Olaszország, Svédország, Dánia és Hollandia.

A vásárlók egy letöltési kódhoz jutnak a Farming Simulator 22-es játékhoz, amelyben így egy Porsche Diesel Junior 108 traktor büszke tulajdonosaivá válhatnak.

További részletekért KATT IDE!

Címkék: játék, pc, okostelefon, letöltés, mezőgazdaság, farming simulator, újság, porsche, traktor
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Visszatekintés, a napraforgó-termesztés növényvédelmi ...

Fontos szántóföldi növényünk a napraforgó, jelentősége egyaránt alapul a vetésterülete méretén, valamint azon, ...