TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.763,44 Ft (tonna)
Napraforgómag: 141.804,19 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 59.727,80 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 50.752,07 Ft (tonna)
Repcemag: 162.670,79 Ft (tonna)
Full-fat szója: 213.334,71 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 388,81000
USD: 359,44000
CHF: 407,67000
GBP: 454,94000
Hirdetés
Bemutatkozik a STEYR Profi S-Control 8

Bemutatkozik a STEYR Profi S-Control 8

Gépszemle - 2023.05.25

10 érv, hogy soha többet ne gondolkodjon más traktorban

Hirdetés

A mezőgazdasági traktorok piaca rendkívül kompetitív, amelyen a hatékonyság folyamatos fejlődésével mindig van tér újabb és újabb innovatív megoldásoknak. Azonban a STEYR Profi S-Control 8 széria így is egyedülálló helyet foglal el a mezőgazdasági gépek piacán. Ez a traktor rendkívül sokoldalú és könnyen használható, biztonságos és kényelmes vezetési élményt kínál, miközben csökkenti az üzemeltetési költségeket és a karbantartási igényeket. A STEYR Profi S-Control 8 traktorok nagy szilárdságú és tartósságot biztosító anyagokból készülnek, amelyekkel a legnehezebb mezőgazdasági feladatok is könnyedén megoldhatóak. A traktorok innovatív technológiái és kényelmi funkciói pedig garantálják a hatékonyságot, a biztonságot és a kényelmet a gazdálkodók és mezőgazdasági szakemberek számára. Lássuk mi is az 5+5 verhetetlen érv!

1. KATEGÓRIAELSŐ ERŐFORRÁSOK

A Steyr Profi S-Control 8 traktor kategóriaelső erőforrásokkal rendelkezik, amelyek magukban foglalják a 4 és 6 hengeres FPT motorokat. Az FPT (Fiat Powertrain Technologies) azon motorok neve, amelyeket a Fiat csoport gyárt. Az üzemanyag-takarékos, 1800-1900-as motorfordulatszám-tartományban elérhető maximális teljesítmény mellett a Power Plus gyári teljesítménynövelő üzemmóddal akár +20 többletlóerővel nő az elérhető teljesítmény. Az innovatív, karbantartásmentes, Hi-eSCR II megnevezésű STAGE V kipufogógáz-kezelő rendszer garantálja a motor hatékony működését. A DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft, vagyis Német Mezőgazdasági Társaság) PowerMix teszt egy olyan független vizsgálat, amelynek során az agrárgépgyártók által készített traktorok teljesítményét és fogyasztását mérnek. A teszt során a traktorokat speciális tesztpályán, standardizált körülmények között tesztelik, ami lehetővé teszi az összehasonlítást a különböző modellek között. Az eredmények alapján a traktorok különböző kategóriákban kerülnek rangsorolásra, és a Steyr Profi S-Control 8 traktor kategóriagyőztes lett a Hi-eSCR II megnevezésű STAGE V-teszt során.

Bemutatkozik a STEYR Profi S-Control 8

Az FPT motor nagy teljesítmény leadására képes, mégis üzemanyag-takarékos

2. VÁLTSON KEDVÉRE!

A STEYR Profi S-Control 8 széria három különböző váltót kínál a felhasználók számára:

  • az S-Control 4 PowerShift váltó négy, terhelés alatt kapcsolható fokozattal;
  • illetve az S-Control 8 PowerShift váltó nyolc, terhelés alatt kapcsolható fokozattal, dupla kuplungos technológiával és számos automata funkcióval;
  • a CVT az angol „Continuously Variable Transmission” rövidítése, ami fokozatmentesen változtatható sebességváltót jelöl. Ez a sebességváltó-típus lehetővé teszi, hogy a jármű állandó sebességgel haladjon, miközben a motort az optimális fordulatszám-tartományában tarthatja, így jobb hatékonyságot érhet el. A CVT nem rendelkezik hagyományos sebességfokozatokkal, helyette olyan rendszerrel működik, amelynek segítségével folyamatosan változik a sebességátvitel aránya az alacsony és magas sebességek között, így a jármű az optimális fordulatszám-tartományban tudja tartani a motort. A CVT előnye, hogy simább és hatékonyabb a vezetés, valamint jobb gyorsulást biztosít a hagyományos automatikus vagy manuális sebességváltókhoz képest.

Bemutatkozik a STEYR Profi S-Control 8

Az S-Control 4 PowerShift váltó négy terhelés alatt kapcsolható fokozattal, illetve az S-Control 8 PowerShift váltó nyolc terhelés alatt kapcsolható fokozattal érhető el

3. A MÉRET A LÉNYEG

Fontos érvek a tekintélyt parancsoló méretek, melyek lehetővé teszik az STEYR Profi S-Control 8 szériának a kiváló vonóerő-leadó képességet. A közel 2,7 m-es tengelytáv és a 6800 kg saját tömeg, illetve a 10 500 kg legnagyobb megengedett össztömeg garantálja, hogy ez a traktor minden kihívásnak képes legyen megfelelni. Emellett a fokozatmentes nyomtávállítási lehetőség 1530 mm-től 2134 mm-ig lehetővé teszi a traktor használatát a vetési és növényápolási munkák során, valamint talajművelésnél is.

4. KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI KÉNYELEM

A STEYR Profi S-Control 8 széria traktorai a kényelem és a funkcionalitás ötvözésével hívják fel magukra a figyelmet. Az alumíniumfellépők csúszásgátló felülettel és belépőmegvilágítással garantálják a biztonságos és kényelmes be- és kiszállást. Az egyedi STEYR bőrborítású kormánykerék kiváló tapadást és kényelmes fogást biztosít. A 60%-kal megnövelt kilátásnak köszönhetően a munkaterület jobban áttekinthető, ami növeli a hatékonyságot. Az alacsony zajszint pedig tovább javítja a munkakörülményeket. A multikontroller kartámasz integrált vezérlőelemekkel felszerelt, amelyek egyetlen kézmozdulattal elérhetők, így még kényelmesebb a vezetés.

Bemutatkozik a STEYR Profi S-Control 8

5. BIZTOSAN BIZTONSÁGBAN

A STEYR Profi S-Control 8 széria traktorai rendkívül biztonságosak. Az S-STOP intelligens vontatmányfékező rendszer segít elkerülni a baleseteket és a sérüléseket, mivel automata fékezést indít a traktor lassítása esetén. Az elektronikus parkfék biztonságos parkolást és indítást biztosít, míg a kipufogófék az intenzív és hatékony fékhatásért felelős. A lengéscsillapított mellső híd 105 mm rugóúttal rendelkezik, ami javítja az úttartást és növeli a stabilitást.

Bemutatkozik a STEYR Profi S-Control 8

Intelligens vontatmányfékező rendszer segíti a biztonságos fékezést

Összességében a STEYR Profi S-Control 8 széria traktorai kiváló minőségű, megbízható és hatékony munkagépek. Az erőteljes FPT motorok, a hatékony hajtóművek és a sokoldalú váltók garantálják a kiváló teljesítményt és a gazdaságos működést. A kényelmes vezetői környezet és a biztonsági funkciók pedig növelik a munkaterület hatékonyságát és a munkavégzés biztonságát. A STEYR Profi S-Control 8 széria traktorai azoknak a gazdáknak és földművelőknek kínálnak megoldást, akik a legjobb minőséget és hatékonyságot keresik a munkájukhoz.

LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA, AHOL MEGISMERHETI A TÖBBI 5 ÉRVET IS A STEYR PROFI S-CONTROL 8 SZÉRIA MELLETT!

Bemutatkozik a STEYR Profi S-Control 8

Címkék: steyr, traktor
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

ICARO X4, a vegyszermentes, robotizált szőlőgondozás, UV-C ...

A közismert Maschio Gaspardo olasz gyártó ICARO X4 hibrid üzemű robotja nemcsak önállóan navigál a ...