A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

ZA-V az EasySet 2-vel

A megoldás a nagyobb pontosságért és kezelési kényelemért A ZA-V sorozatú műtrágyaszórókhoz az Amazone most a belépő osztályban is kínálja az EasySet 2 terminált, mely alternatívát kínál a hidraulikus súber működtetés helyett. Az EasySet 2 gombnyomással teszi lehetővé az elektromos súber működtetést. Így nincs szükség hidraulikus csatlakozókra a súber működtetéshez, és csak egy 12 V áramcsatlakozó szükséges a kezelői számítógéphez.

ZA-V az EasySet 2-vel


Az EasySet 2 menüvezetés nélkül érhető el. Ez azt jelenti, hogy minden gomb saját funkcióval rendelkezik, és nagyon egyszerűen kezelhető. Az adagolósúberek így kétoldalasan vagy egyoldalasan elektromosan nyithatók és zárhatók. A kívánt kiszórási mennyiség a terminálban adható meg, és a szórási folyamat során egyes vagy tízes lépésekben módosítható. Így nincs szükség a traktorra való felmászásra és a kézi beállításra a gép hátoldalán levő beállítóskálán.

Az új EasySet 2 egy sebességjellel kombinálva képes a váltakozó munkasebességek mellett hozzáigazítani a súber pozícióját. Ennek során a kifolyónyílás mérete automatikusan a haladási sebességhez igazodik, így a kiszórási mennyiség mindig állandó marad.

Ha a határszóráshoz a Limiter V+ elektromos szóráshatárolót használják, akkor az gombnyomással aktiválható. A plusz és a mínusz gombok segítségével a Limiter V+ magassága állítható, és ezáltal különböző mértékben befolyásolható a műtrágya szórási távolsága. Ilyen módon nagyon kényelmesen válthat a vezető a traktor vezetőüléséből a perem-, határ- és árokszórásos határszórási eljárások között vagy a munka során bármikor optimalizálhatja a vezetőfülkéből a mindenkori beállítást.

Egy további különlegességnek számít az integrált hektárszámláló, melynek segítségével a felhasználó mindig áttekintéssel bírhat a gép teljesítményéről.za v 1400 easy
ZA-V Easy: Nem csak a neve az!

 EasySet 2
Az új EasySet 2 kezelőszámítógép egyszerű menüvezetéssel.


Címkék: Amazone, műtrágyaszóró, terminál, EasySet