A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

LEMKEN SeedHub vetőgép

Zöldtrágyanövények vetése és tarlóművelés egy menetben A legtöbb gazdálkodónak a közvetlenül a tarlóművelés során végzett zöldtrágyanövény-vetés a legegyszerűbb lehetőség, mivel elkerülhető vele még egy további menet, ezáltal csökkenti a munkára fordított időt, erőfeszítést és költségeket.

LEMKEN SeedHub vetőgépA LEMKEN ezért kínál immár egy olyan pneumatikus vetőegységet, amely a kultivátorokkal és rövidtárcsával kombinálható.

Az új LEMKEN SeedHub pontos kijuttatást tesz lehetővé még szeles időben is. Egy ventilátor szállítja a magokat az egyes szakaszoknál lévő terelőlemezekhez, ahol egyenletesen eloszlik éppen a henger előtt vagy ideális esetben az áramló felső talajrétegben.

A beépített vezérlőmodul minden funkciót kezelni tud a pontos vetés érdekében. Nemcsak a vetőtengely sebességét vezérli, hanem a ventilátor fordulatszámát is, és lehetővé teszi az automatikus kalibrálást. A kijuttatási mennyiség is munka közben állítható elektronikus úton. Az opcionális GPS-érzékelővel a beállítás automatikusan elvégezhető.

A pneumatikus vetőegység moduláris rendszerű és könnyű felszerelni. Alapkivitelben van hozzá konzol, létra és fellépő. 2020-ban a vetőegység két változatban lesz elérhető. A 200 literes változat elektromos ventilátorral kezdetben a merev vázas kultivátorokhoz és rövidtárcsákhoz lesz elérhető, míg az 500 literes változat hidraulikusventilátor-részegységekkel 
a szállító alvázzal szerelt Rubin 10 félig függesztett rövidtárcsákhoz és Kristall kultivátorokhoz rendelhető.

További információért, kérem, keresse a Lemken Hungária Kft. munkatársait:

Kelet-Magyarország:
Szrnka Péter +36/30-852-5787

Nyugat-Magyarország: 
Póczik Balázs +36/748-5380

lemken.com/hu
facebook.com/LEMKEN.Hungary/


Címkék: vetőgép, Lemken, SeedHub