TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 65.972,12 Ft (tonna)
Napraforgómag: 146.274,96 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 58.281,03 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 54.759,70 Ft (tonna)
Repcemag: 163.971,57 Ft (tonna)
Full-fat szója: 216.932,13 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 657 Ft
Benzin ára: 618 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 389,02
USD: 358,44
CHF: 407,46
GBP: 454,86
Hirdetés
Új mérce a professzionális mezőgazdasági traktorok területén

Új mérce a professzionális mezőgazdasági traktorok területén

Traktorok - 2022.06.10

A Kubota M7003 szériája tökéletesen ötvözi a nyers erőt a japán csúcstechnológiával és precizitással. A traktort kifejezetten az európai piac igényeihez igazodva tervezték, így nemcsak erős, de kényelmes is. Az intelligens precíziós gazdálkodási megoldásokkal karöltve pedig garantált a csúcsteljesítmény.

Hirdetés

A széria 3 modellel rendelkezik, ezek az M7133, M7153, és M7173, melyek maximális teljesítménye 130, 150, és 170 lóerő. Az új Kubota 6,1 literes V6108 TIER 5 motor fejlesztésekor egyetlen célt tartottak szem előtt: a nagyobb teljesítményt. Ez a 4-hengeres motor ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint sok 6-hengeres motor a kategóriájában, így kiválóan alkalmazható a kemény szántóföldi körülmények között is. Az M7003 egyesíti a 4 és 6 hengeres motorok pozitív tulajdonságait a hátrányok nélkül. Nagyobb teljesítmény, kevesebb fogyasztás.

kubota1

Az M7003 széria alapfelszereltségében a már bizonyított 6 fokozatú powershift váltóval rendelkezik, mely 30 előre- és 15 hátrameneti fokozatot biztosít. A prémium traktorokon mászófokozat, valamint fokozatmentes sebességváltó is elérhető. Az Xpress Restart funkció pedig lehetővé teszi, hogy megállítsa a traktort a kuplung pedál használata nélkül is.

Az M7003 prémium modelljei zárt hidraulika rendszerrel és terhelésérzékelő, változó szállítású (110 l/min), axiáldugattyús szivattyúval vannak ellátva. Négy elektronikusan vezérelt hidraulikus kiadó szelep tartozik az alapfelszereltségbe. Opcionálisan akár két további szelep is elérhető. A Power Beyond csatlakozás is elérhető a munkagépek magas liter teljesítmény igényének vezérlésére. A standard modell nyitott hidraulikarendszerrel, 80 literes fogaskerék szivattyúval, három mechanikus vezérlésű hidraulika szeleppel rendelkezik

és a negyedik hidraulikus szelep vállasztható opcióként érhető el. A 110 L / perc CCLS technológia opcióként minden M7003 standard modellhez elérhető.

Az új „swap valve” funkció lehetővé teszi a Kubota Premium traktor különféle szelepeinek és vezérlő karjainak könnyed összehangolását, s hozzájárul a kezelő kényelméhez. Egy másik gyakorlatias tulajdonság az új „Multi speed Control” funkció, amely a kormányzási áttételek beállításával sokkal könnyebbé teszi az olyan irányítási manővereket, mint a fordulók vagy a homlokrakodós munkák.

kubota2

Az M7003 emelési képessége le fogja nyűgözni. Függetlenül attól, hogy hátulra vagy előre van szerelve - a hidraulika és a függesztőkar optimálisan illeszkedik e nagy erejű gép egyedi teljesítményéhez. Az M7003 9400 kg-os hatalmas teherbírása lehetővé teszi a gyors munkavégzést vetőgép kombinációkkal vagy más nehéz munkagépekkel, például ekékkel, vagy kultivátorokkal. A mellső emelőberendezés 3900 kg teherbírása további emelőkapacitást biztosít a nehéz gépeket igénylő feladatok könnyű kezeléséhez. A stabil elülső függesztés még sokoldalúbbá teszi az M7003 máris lenyűgöző képességeit.

A kiemelkedő vezetési kényelem elengedhetetlen a hosszú, fárasztó munkanapokon. Az M7003 fülkéje úgy lett megtervezve, hogy a lehető legjobban megkönnyítse a kezelő munkáját. Kényelmes, tágas, és az alacsony zajszint, valamint a kezelőszervek ergonomikus elrendezése biztosítja a nyugodt és hatékony munkavégzést. Az első tengely és a fülke rugózott felfüggesztése egyaránt védi a kezelőt és a gépet, és kiemelkedő termelékenységet eredményez.

kubota3

Az M7003 természetesen precíziós gazdálkodásra is tökéletesen alkalmas. Minden prémium modell felszerelhető 7″ K-monitor vagy akár 12″ K-monitor Pro-val, és teljes mértékben ISOBUS kompatibilis. A Kubota monitorok új funkciókkal és nagyobb memóriával rendelkeznek, valamint integrált GEOCONTROL-lal és GNSS vevővel kombinálva szakaszvezérléssel is. Az M7003 automatikus kormányzással is kapható. Az opcionális automatikus kormányberendezéssel teljes mértékben arra koncentrálhat, hogy a legtöbbet hozza ki a munkaeszközökből, mivel a traktor önmagát kormányozza. A beépített GPS pedig lehetővé teszi, hogy az M7003 rögzítse saját mozgását, megjelenítse a GPS-térképeket a

K-Monitoron, és számos automatikus, GPS-vezérelt funkciót hajtson végre.

Minden modell 3 felszereltségi szinttel kapható: Standard, Premium, valamint Premium-KVT.

Címkék: traktor, Kubota, Két-Kata Kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Tovább folytatódik a földértékesítési program

Több mint 1300 darab, 10 hektárnál kisebb területű, állami tulajdonú földet kínálnak eladásra nyilvános pályázat ...