A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis
Corteva Verben Queen

A VALTRA N SOROZAT NYERTE A RED DOT DESIGN AWARD 2022 DÍJAT

Traktorok - 2022.05.05

Az egyik legújabb Valtra traktorszéria, az 5. generációs N sorozat nyerte el a Red Dot Design Award 2022 díjat a formatervezés kategóriában.

A VALTRA N SOROZAT NYERTE A RED DOT DESIGN AWARD 2022 DÍJAT


A Red Dot Design Award a világ egyik legnagyobb formatervezési versenye.

A Valtra N sorozat által elnyert Red Dot Díj tökéletes szimbóluma annak a folyamatos fejlesztési tevékenységnek, amely a mindennapos használatot megkönnyítő vadonatúj funkciókat eredményez. Olyanokat például, mint az A-oszlop új digitális kijelzője, mely egyedi felhasználói élményt nyújt a korábbi vezérlőkhöz képest. Az új kijelző helyzete és láthatósága munka közben optimális, a traktor kezelése pedig végtelenül egyszerű, érthető és logikus. Az új N sorozatú traktorok olyan fejlesztésekkel is rendelkeznek, amelyek növelik a biztonságot: mint például az új LED-es nappali menetfények. Már messziről láthatók, napsütéses időben is vonzzák mások figyelmét és segítenek csökkenteni az energiafogyasztást a hagyományos megoldásokhoz képest.

Az 5. generációs N sorozatot 2021-ben mutatták be és a szintén díjnyertes negyedik generációra alapozták, a már bevált megoldásokat pedig az ügyfelek visszajelzéseivel egészítették ki.

"Új generációs traktorainkat úgy terveztük, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák az ügyfélnek. A traktornak nemcsak jól kell kinéznie, hanem hűséges társként szolgálnia kell a mindennapokban. Rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk ügyfeleinktől, sokan úgy jellemezték a traktort, hogy az nagyon kényelmes és könnyen használható, köszönhetően az intelligens megoldásoknak " – mondta Kimmo Wihinen, ipari formatervezési és felhasználói élményért felelős osztályvezető.

A Red Dot verseny a világ legrangosabb formatervezési versenye. A díj elnyerését a design és a felhasználói élmény kiválóságának jeleként ismerik el nemzetközi szinten. A tervezés és az esztétika mellett az értékelési kritériumok magukban foglalják a funkcionalitást, az intelligenciát, illetve az innovációt is. A díjnyertes N sorozatot a Valtra Showroom (https://showroom.valtra.com) oldalán lehet részletesebben tanulmányozni.


Címkék: traktor, Valtra, Red Dot Design Award