Egyszerű, de nagyszerű kistraktorok egy jól ismert névtől

2021.03.23

Megbízható, számos kiemelkedő műszaki megoldással rendelkező kistraktort fejlesztett a TAFE. Az indiai vállalat a Massey Ferguson márkanevet használva uralja a délkelet-ázsiai piacot.

Egyszerű, de nagyszerű kistraktorok egy jól ismert névtől


A TAFE név Európában kevésbé ismert, pedig a világ harmadik legnagyobb traktorgyártóját takarja. Az indiai vállalat évi 150 ezer erőgép kibocsátására képes, és a délkelet-ázsiai ország egyik legnagyobb exportőreként 93 milliárd indiai rúpia forgalmat bonyolít. A vízhűtéses és léghűtéses erőgépei a világ több mint 100 országába eljutnak, mégpedig TAFE, Massey Ferguson, Eicher, valamint a nemrégiben felvásárolt szerb IMT márkanév alatt.

Az indiai gyártó februárban rukkolt elő a forradalmi DYNATRACK traktorszériával, amely mezőgazdasági munkákhoz és szállításra egyaránt alkalmas. A Massey Ferguson nevet viselő gépeket a prémium kategóriába sorolják, és rendkívüli produktivitással, tartóssággal és komforttal jellemzik. Kiemelkedő műszaki megoldása a DynaLIFT hidraulikarendszer, amely ebben a szegmensben egyedülállónak nevezhető.

A DYNATRACK sorozat 42 LE-s, háromhengeres, 2500 köbcentis Simpson dízelmotorral és 12+12-es váltóval szerelt, a hátsó emelési kapacitása 2050 kg. A VersaTECH technológia révén változtatható a tengelytávja, a szántóföldi munkákhoz 1935 mm, a közúti szállításhoz 2035 mm lehet a beállított méret. A traktor önsúlya 1880 kg, tehát igazi kompakt, megbízható mindenese lehet a kisgazdaságoknak.

 

Ha tetszett a cikk regisztráljon az AgrárUnió hírlevélre: https://www.agrarunio.hu/regisztracio

 


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE