Újabb MF traktorokhoz elérhető a mellsőhíd-rugózás

2020.03.30

A Massey Ferguson azoknak kínálja az MF 3700 AL traktorokat, akik egy szőlőstraktornál robusztusabb erőgépet keresnek, de nincs szükségük nagy szántóföldi traktorra. A családba tartozó modellek mostantól mellsőhíd-rugózással is elérhetők.

Újabb MF traktorokhoz elérhető a mellsőhíd-rugózás


A Massey Ferguson tavaly bővítette ki három modellel a népszerű MF 3700-as traktorszériáját. Az új verziókkal a kis-univerzális szegmensben juthatnak hozzá a gazdálkodók magas felszereltségű, robusztus erőgépekhez. A 75, 85 és 95 LE teljesítményű MF 3700 AL változatok azok igényeit elégítik ki, akik egy szőlőstraktornál robusztusabb, szélesebb és nagyobb teljesítményű gépet keresnek, de nincs szükségük nagy szántóföldi traktorra. A Massey Ferguson modellkínálatát tekintve az MF 4700-hoz hasonló méretűek az új gépek, ám azoknál jóval magasabb felszereltséget kínálnak.

Mindegyik új modell alapfelszereltségben széles, teljes értékű fülkével, illetve síkpadlós kialakítással rendelkezik. Opcionálisan lehetséges olyan fülkével rendelni a gépeket, ahol a fülkemagasság nem haladja meg a 2,44 m-t. Mindkét verzió meggyőző fordulékonyságot, első osztályú munkakényelmet és hatékonyságot kínál még a legszűkebb helyeken is.

Az erőforrás mindhárom modell esetében négyhengeres, 3,4 l-es motor, amely a legmodernebb technológiát nyújtja. A gyártó 600 üzemórás szervizintervallumot javasol. Minden MF 3700 AL modell az iparágban vezető Massey Ferguson 24/12 PowerShuttle váltóval van felszerelve, amely SpeedShifttel egészül ki (kétfokozatú, terhelés alatt kapcsolható fokozat). Ez lehetővé teszi a három tartomány mindegyikében található nyolc „kuplungmentes” sebesség egyszerű kapcsolását a váltókaron lévő nyomógomb segítségével. Váltókiosztás: 3 tartomány × 8 fokozat.

A kiváló stabilitást és a „nagytraktoros” megjelenést a méretek is lehetővé teszik: 1150–1908 mm közötti nyomtávállítási lehetőség, 2156 mm tengelytáv, amely akár 30 collos felnikkel is kiegészülhet. Újdonságként mostantól a mellsőhíd-rugózás az MF 3700 AL típusokhoz is elérhető. Ez az opció jelentősen javítja a menetkényelmet, a talajstabilitást és a kezelési élményt.

 


TOVÁBBI  HÍREK MEGTEKINTÉSE...

A MAGYAR GAZDÁLKODÓK SZAKMAI KÖZÖSSÉGE