A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Genezis műtrágya
Corteva Verben Queen

Egy igazán páratlan Landini

Traktorok - 2020.03.23

Nem éppen átlagos kinézetű és felszereltségű Landini traktort értékesítettek a közelmúltban Szekszárdon. Az erőgép olyan kiegészítőket is tartalmaz, amely eddig nem jellemezte a márka hazánkban eladott példányait.

Egy igazán páratlan Landini


Az AXIÁL Kft. szekszárdi telephelyén vehette át új tulajdonosa azt a 90 LE-s Landini Rex 4-090F erőgépet, amely Magyarországon szokatlan külső-belső tartalommal rendelkezik. Az ültevényes traktor metálkék színben ragyog, feketére fényezett felnikkel. Ráadásul ez az első olyan keskenynyomtávú Rex idehaza, amely rugózott első tengelyt kapott. A hidraulikus csillapítás csökkenti a talaj, illetve az út egyenetlenségeiből adódó rázkódást, komfortossá téve a vezetést.

A traktor CAT4 vezetőfülkéje az átlagosnál nagyobb védelmet nyújt a kezelőnek a növényvédelmi munkák során, amiből egy ültetvénytraktor esetén van bőven. A beltérben az automatikusan szabályozott túlnyomás és az aktívszenes légszűrő akadályozza meg a káros anyagok bejutását. Ha nem permetezünk, normál levegőszűrésre átkapcsolva kímélhetjük az aktívszenes szűrőbetétünket.

Az erőgép sebességváltója powershift (3 fokozattal), illetve az irányváltó is elektromos már, megkönnyítve ezzel a manőverezést, kímélve a kezelőt és a technikát. Kardánfordulatból négy áll rendelkezésre, megfelelő választást biztosítva a munkaeszközök legoptimálisabb meghajtásához. A vásárló első függesztőszerkezetet és TLT-t is rendelt, így akár munkagépek első és hátsó kombinációját is használhatja a hatékonyabb munkavégzés érdekében.Forrás: Axiál Kft.

Címkék: traktor, szőlészet, Landini, gyümölcstermesztés, ültetvény, értékesítés, Axiál Kft.