Hirdetés
A VALTRA nyerte el a „2016 évi dizájn aranytraktora” kitüntető elismerést

A VALTRA nyerte el a „2016 évi dizájn aranytraktora” kitüntető elismerést

Traktorok - 2015.11.27

A Valtra N174 Versu, egy modell a vadonatúj Valtra N szériából, nyerte el a világhírű "2016 évi dizájn aranytraktora" díjat a 2015 évi németországi Agritechnica Show kiállításon.17 traktor pályázott a díjra, melyeket az európai kereskedelmi magazinok 23 mezőgazdasági újságírója jelölt a díjra alkalmasnak. „A modern, dinamikus, kompakt és jó kinézet” voltak azok az elismerő jelzők, amiért a zsűri a Valtra N szériás traktort választotta. A „Dizájnra vonatkozó aranytraktor” elismerés egy nemzetközi, évente a pályázók egyikének odaítélt elismerés, mindhárom az „Év traktora” kategóriában.


A Valtra a díjnyertes 4-hengeres új N-szériával szeptemberben rukkolt ki, a szállítások már októberben megkezdődtek. ”Már a kezdettől fogva ez egy siker sztorinak bizonyult, mind a márkakereskedők, mind a vásárlók között. Ez egy fontos elismerés a Valtra és az AGCO számára. Lenyűgöznek bennünket a pozitív visszajelzések, amelyeket már a márkakereskedői hálózatunktól és a vásárlóinktól kaptunk. Az új T4 széria „Az Év Gépe” kitüntető címet nyerte el a 2015 évi SIMA gépkiállításon. és ez az új díj most számunkra egy óriási folytatást jelent, mert jól demonstrálja a piacra hozott 4. generációs gépeink erősségeit és elismertségét”, mondja Mikko Lehikoinen, a Valtra Inc. marketing igazgatója.
A negyedik generációs Valtra N széria teljesen új tervezésű, hat modellből áll, melyek teljesítménye 115 – 185 LE között van. Ezek páratlan sokoldalúságot nyújtanak minden területen, akár vegyes farmi gazdálkodásról, akár tejtermelésről, akár kommunális munkákról, akár bérvállalkozásról van szó.

A forma kövesse a funkciót: Ez a Valtra tervezési filozófiájának alapköve. Az új N-széria minden részlete céltudatosan lett megtervezve, a célok a következők voltak: a termelékenység további növelése, a teljes fenntartási költség csökkentése és hogy a kezelő számára még kényelmesebb munkakörnyezetet nyújtsanak. A rendkívül kompakt kialakítás, a magas szintű funkcionalitás, ergonómia, kiláthatóság és komfort egy teljesen új szintre emeli az N4 szériákat. Mint mindig a Valtra traktorok estében, az N széria fülkéje is lehetővé teszi a TwinTrac-al a hátrameneti vezetést is.

Az N széria több választási lehetőséget kínál, mint bármely más gép. Ez átfogóan specifikálható, különféle funkciók és opciók százaival. A traktor még magasabb szinten is személyre szabható a Valtra Unlimited csarnokban, amely garantálja a vásárlónak, hogy a leszállított traktor – a végzendő munkától és körülményektől függetlenül, de azokhoz igazodóan – mindig tökéletesen meg fog felelni a választott célra.

Címkék:
Kiemelt hírek