A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

Prémium minőség, biztos háttér

Traktorok - 2017.02.11

2016 decemberétől a Magtár Kft. a prémiumminőségű STEYER traktorok magyarországi forgalmazója.

Prémium minőség, biztos háttér


A szolnoki székhelyű Magtár Kft. több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. 
A vállalat alapítása óta a minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul. Mindig fontos szempont volt a mezőgazdasági termelők egyedi igényeinek figyelembevétele.

Ez a szemléletmód és értékrend határozza meg az üzleti stratégiáját és a mindennapi munkáját. Fő törekvése a gazdálkodókkal és a beszállítókkal kialakított hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat.

A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok prémiumkategóriájú termékek, amelyek a mai kor követelményeinek megfelelnek és a fejlesztésekben pedig élen járnak. A STEYR traktorok magyarországi képviselete a Magtár Kft. életében mérföldkőnek számít.

A STEYR traktorokra jellemző a gazdaságos üzemeltetés, megbízható működés, könnyű kezelhetőség, kényelmes kialakítás, valamint maximális hatékonyság. A traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szervizre és alkatrészellátásra is. Az alkatrészellátást segíti a közvetlen gyári kapcsolat és annak közelsége. A gazdák teljes körű kiszolgálását pedig a Magtár Kft. országosan kiépített szervizhálózata, több mint negyed évszázados agrárgéppiaci tapasztalata és területi képviselőinek szaktudása teszi lehetővé.

A prémiumkategóriás traktorokat 2017. január 25–28. között személyesen is megtekinthették az érdeklődők a Magtár Kft. standjánál az AgrárgépShow, illetve az AgromashExpo keretein belül.A Magtár Kft. mindezek mellett a honlapján történő online regisztrációt követően további értékes kedvezményeket is nyújt nemcsak leendő partnereinek, de a már meglévő STEYR traktorok tulajdonosainak is. (www.magtarkft.hu)

Bővebb információért keresse bizalommal 
területi képviselőinket:

Kövesdi Sándor (értékesítési vezető)
Tel.: + 36 20/464-1566, E-mail: kovesdi.sandor@magtarkft.hu

Pest és Nógrád megye:
Aranyi István (területi képviselő)
Tel.: + 36 20/389-3636, E-mail: aranyi.istvan@magtarkft.hu

Békés megye és Csongrád megye kelet
Nagy Ferenc (területi képviselő)
Tel.: + 36 30/230-7147, E-mail: nagy.ferenc@magtarkft.hu

Bács-Kiskun és Csongrád megye
Szabó Balázs (területi képviselő)
Tel.: + 36 20/226-6310, E-mail: szabo.balazs@magtarkft.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Lemák István (területi képviselő)
Tel.: + 36 20/296-0870, E-mail: lemak.istvan@magtarkft.hu

Jász-Nagykun-Szolnok megye
Aszódi Gábor (területi képviselő)
Tel.: + 36 20/464-1577, E-mail: aszodi.gabor@magtarkft.hu


Címkék: