TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 653 Ft
Benzin ára: 641 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 394,88
USD: 371,93
CHF: 407,19
GBP: 462,57
Hirdetés
John Deere a Gépközvetítőtől – Kedvező árú traktorok és más eszközök, akár áfamentesen

John Deere a Gépközvetítőtől – Kedvező árú traktorok és más eszközök, akár áfamentesen

Traktorok - 2016.11.20

A Gépközvetítő Kft. fontos küldetésének tartja, hogy az európai uniós tagság előnyeit kihasználva a gazdálkodókat hozzásegítse az igényeiknek megfelelő John Deere traktorokhoz és egyéb gépekhez. A cég mindezt jelentős árelőnnyel, ráadásul akár áfamentesen kínálja ügyfeleinek.

A Gépközvetítő Kft. üzleti modelljét, a gépközvetítést ma már fogalomként használják a gazdálkodók és a versenytársak is. A vállalkozás a közvetítést komplex, teljes körű szolgáltatásként nyújtja a gazdáknak, azaz a cég segít a megfelelő eszköz kiválasztásában, a legideálisabb finanszírozási forma kialakításában – mondta Csoma Tamás ügyvezető, aki hozzátette: ha az ügyfél megtalálta, amit keresett, intézik annak hazaszállítását, illetve a későbbiekben a szervizelés, az alkatrészbeszerzés és a garanciális ügyintézés terhét is átvállalják a gazdálkodótól. „Az általunk kínált valamennyi új és demógép gyári garanciával rendelkezik – hangsúlyozta Csoma Tamás. – A kiválasztott eszközt a gazda telephelyén fekete rendszámmal, öt évre érvényes friss műszaki vizsgával, munkára kész állapotban adjuk át.” A Gépközvetítő Kft. filozófiájának lényege, hogy nemcsak ügyfelei magas színvonalú kiszolgálására törekszik, de a vásárlást követően is igyekszik folyamatosan tartani a kapcsolatot a gazdálkodókkal.

Egyedi konfigurálás

A Gépközvetítő Kft. minden esetben felméri az ügyfelek valós igényeit, és ha a készleten lévő gépek felszereltsége nem találkozik a vevő elvárásaival, akkor lehetőséget biztosít arra is, hogy egyedi igényeknek megfelelő John Deere gépet állíttassanak össze. Ebben az esetben az új traktor teljes mértékben olyan felszereltséget kap, amilyet a leendő tulajdonos valóban használni szeretne, illetve az új traktorba egyetlen olyan funkció, alkalmazás sem kerül, amely feleslegesen növelné a vételárat. A cégnél fontosnak tartják azt is, hogy az ügyfelek megismerjék az egyes géptípusoknak nemcsak az előnyeit, de a hátrányait is, hiszen ebben az esetben nem pusztán a pillanatnyi jó döntésnek örülhetnek, hanem hosszú távon is elégedettek lesznek az új géppel.

Gépbeszerzés áfamentesen

A Gépközvetítő Kft. szolgáltatásának egyik komoly erőssége, hogy a hazánk európai uniós tagságából adódó előnyt kihasználva áfamentes beszerzésre is van a gazdáknak lehetősége. Ez egy teljesen hivatalos eljárásrend, amely mindenben megfelel a közösségi és a magyarországi adózási jogszabályoknak. „A vevő ugyanis a mi közreműködésünkkel a gyakorlatban egy másik európai uniós tagállam hivatalos kereskedőjétől vásárolja meg a kiválasztott gépet, így a feltételek teljesülése esetén nem szükséges sem megfizetnie, sem visszaigényelnie az itthoni 27 százalékos általános forgalmi adót sem – indokolta a kedvező lehetőséget Csoma Tamás. 
 – Ezzel egyébként jelentősen csökkenhet a megvásárolni szándékozott mezőgazdasági gép vételára, illetve a szükséges finanszírozás mértéke is. Fontos tudni ugyanakkor, hogy áfamentes gépbeszerzésre csak azok a gazdák, vállalkozások jogosultak, akik áfaalanyok, és EU-s adószámmal rendelkeznek. Az áfaalanyiság feltételeiről a gazdák legkönnyebben saját könyvelőjüktől kérhetnek részletes tájékoztatást, az EU-s adószám igénylése pedig mindössze néhány napot vesz igénybe. Az áfamentes gépbeszerzés különösen előnyös olyan mezőgazdasági vállalkozásoknak, amelyek kizárólag növénytermesztéssel foglalkoznak, ezért általában csak áfa-visszaigénylők.”

Minőségi használt gépek

Az utóbbi időben a gazdák egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a jellemzően nyugat-európai piacon található, jó állapotú, kellően felszerelt, ugyanakkor megkímélt használt gépek iránt, ezért aztán a Gépközvetítő Kft. a használt termékek beszerzésének teljes körű ügyintézését is biztosítja az ügyfeleknek. A cég használt gépei kizárólag hivatalos márkakereskedőktől származnak, kétes eredetű eszközök forgalmazásával nem foglalkozik. Csak olyan használt gépeket kínálnak, amelyek állapota és üzemóraállása ellenőrzött, garantált. A cég a megfelelő finanszírozás kiválasztásában is az ügyfelek rendelkezésére áll, a vásárlók kilenc pénzintézet kínálatából választhatják ki a számukra leginkább megfelelő konstrukciót, továbbá országos lefedettségű szervizhálózatának köszönhetően kedvező áron biztosítja a minőségi szervizellátást az ön közelében is.




Szerző: AgrárUnió

Címkék:
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Megjelent a Magyar Halkönyv

A Halak Napján, 2024. március 20-án mutatták be hivatalosan a Magyar Halkönyvet, melynek négy szerkesztője (Ferincz ...