A magyar gazdálkodók szakmai közössége
Corteva Verben Queen
Genezis műtrágya

Amazone FT 1502 fronttartály UF 1602 és UF 2002-vel

Permetezéstechnika - 2020.04.06

A kedvező árú önjáró akár 3500 l térfogattal és szintvezérléssel Miután az Amazone már néhány éve kínálja a rendkívül sikeres FT 1001 fronttartályt, a termékprogram most az FT 1502 típussal bővült. Az FT 1502 fronttartály révén az UF 02 függesztett szántóföldi permetezőgép tartálytérfogata nagyon egyszerűen további 1500 literrel bővíthető.

Amazone FT 1502 fronttartály UF 1602 és UF 2002-vel


Például az UF 2002 így az FT 1502-vel összekapcsolva 3500 l tartálytérfogattal rendelkezik. Az opcionális FlowControl+ funkciónak és a kompakt kialakításnak köszönhetően a fronttartály az ideális megoldás az UF 02 kapacitásbővítéséhez.

Átgondolt kialakítás a legmagasabb biztonságért

Akár az udvaron, akár a géptárolóban: A gépet kompakt szállítógörgőkkel kiegészítve ön mindig talál megfelelő letárolóhelyet. Az egyszerű kezelés már pár használat után meggyőző. A permetező-kombináció előírásszerű belső tisztítása az UF 02 350 literes öblítővíz-tartályával végezhető el. A közlekedés során kitűnnek a kompakt permetező-traktor-egység előnyei, különösen a szűk helyen történő áthaladások során.

FlowControl+ töltésszint-vezérlés

Az FT 1502 különlegessége a fronttartálynak a függesztett permetezőgépbe való 100%-os integrálásában rejlik az ISOBUS terminálban levő FlowControl+ elektronikus töltésszint-vezérlés segítségével. A FlowControl+ műszaki alapját a fronttartályban és a hátsó tartályban található két elektronikus töltésszint-mérő és a két nagyteljesítményű injektor képezi. Ezeket az UF-en található kiegészítő, 150 l/min teljesítményű szivattyú hajtja. A szállítási teljesítmény mindkét irányban akár 200 l/min. A fronttartály és a hátsó tartály közti folyamatos átszivattyúzás révén a permetlé mindig ideálisan homogenizált. Az ISOBUS terminál automatikusan vezérli a folyadék-körforgást, így mindig biztosított az optimális súlyeloszlás. Az elülső híd túl korai tehermentesülése megakadályozásra kerül. A töltési folyamat során a FlowControl+ funkciónak köszönhetően mindkét tartály automatikusan feltöltődik, majd a permetezés során automatikusan mindkettő kiürül. Végül sor kerül a két tartály tisztítására is.

A kézi vezérlés lehetővé teszi a FlowControl+ automatikus funkciójának kikapcsolását, ezzel a fronttartálynak csak plusz öblítővíz vagy ipar víz szállítására való használatát. A FlowControl+ szivattyú gyakorlatilag plusz támogatást nyújt az UF 02 töltési folyamatához, így a teljes kombinációnál akár 400 l/min szívóteljesítmény is elérhető.

Egy önjáró permetező érdekes alternatívája

Az akár 3500 literes tartálytérfogattal az UF 02-ből és az FT 1502-ből álló gépkapcsolat egy modern traktorral kombinálva egy önjáró permetező érdekes alternatíváját kínálja. Ezen önjáró-kombináció mellett szól az ár, valamint a traktor más munkákra való használhatósága.

amazoneck
Az Amazone FT 1502 fronttartállyal az UF 2002 térfogata 3500 literre növelhető.

 

amazonelogozold

 


Címkék: permetezőgép, Amazone, fronttartály, önjáró permetezőgép, FlowControl