TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 75.123,94 Ft (tonna)
Napraforgómag: 145.473,72 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 72.407,87 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 59.387,20 Ft (tonna)
Repcemag: 164.386,21 Ft (tonna)
Full-fat szója: 211.508,15 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 601 Ft
Benzin ára: 594 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 397,66
USD: 371,92
CHF: 416,86
GBP: 473,16
Hirdetés
Kihozzuk növényeiből a maximumot!

Kihozzuk növényeiből a maximumot!

Növényvédelem - 2023.09.08

A HerbBacto-Vital A, L és T készítményei egy magyar fejlesztésű, környezetbarát, mikrobiológiai termékcsalád tagjai. Olyan talaj - és növénykondicionálók, melyek sokféle baktérium, gomba, gyógynövény és gyomnövény kombinációjából épülnek fel, így biztosítva a maximális hatékonyságot.   

A HerbBacto-Vital készítményei alkalmazhatóak például zöldség, gyümölcs, szőlő, gyep, gyógynövény, dísznövény, gabona, olajnövény termesztésben mind szabadföldön mind zárt rendszerben. 

Kihozzuk növényeiből a maximumot!

Könnyen kijuttatható, gazdaságos szerek, melyek a teljes tenyészidőben használhatóak, az élelmiszer-és munkaegészségügyi várakozási idejük 0 nap!

Egészséges termőföld ⇒ egészséges növény ⇒ egészséges élelmiszer

A HerbBacto-Vital A és T talajszinten fejti ki hatását. Itt nagy mértékben képes a szerves és szervetlen anyagok lebontására, melyek így a növények számára könnyen felvehetővé válnak. Ezen felül új életre kelti a talajt, remek hatással van a humuszképződésre. Jelentősen visszaszorítja a talajban lévő kórokozó gombák, baktériumok számát és hatékonyabbá teszi az esetlegesen felhasznált műtrágyák és szerves trágyák hasznosulását.

A HerbBacto-Vital L a levélzónában alkalmazandó, extrém módon erősíti a növény immunrendszerét, fokozza a termésmennyiséget, javítja a termésminőséget és riasztó hatású a kártevőkkel szemben. Növeli a növények stressztűrő képességét.

Kihozzuk növényeiből a maximumot!

Termékeink ökológiai gazdálkodásban felhasználható szerek!

Talajra kijuttatva alkalmazható mikrobiológiai szereink (A,T) 2-2 pontot, levélzónában használható készítményünk (L) pedig 1 pontot ér az AÖP programban.

Kihozzuk növényeiből a maximumot!
 

Címkék: HerbBacto-Vital, aöp, ökológiai gazdaság, talajkondicionáló, növénykondicionáló , termésminőség javítás
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Szedd magad cseresznye 2024

Ahogy a nyár beköszönt, a gyümölcsök is egyre édesebbek és zamatosabbak lesznek. Nincs is annál jobb érzés, mint saját ...