TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 68.094,20 Ft (tonna)
Napraforgómag: 155.194,32 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 66.682,42 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 53.633,74 Ft (tonna)
Repcemag: 167.114,95 Ft (tonna)
Full-fat szója: 212.655,20 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 623 Ft
Benzin ára: 616 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 392,92
USD: 360,91
CHF: 402,89
GBP: 467,23
Hirdetés
Válassza az eredetit, a japán minőséget!

Válassza az eredetit, a japán minőséget!

Növénytermesztés - 2024.06.13

Nyereményjátékot hirdetett a Sumi Agro Hungary Kft. az eredeti, japán minőséget képviselő Mospilan® termékcsalád felhasználói számára. De miért a Mospilan? Negyven és még egy érv szól e készítmények mellett.

Tudnivalók a Mospilan® termékcsaládról

A Mospilan® termékek régóta jól ismert szerei a rovarkártevőkkel szemben kialakított növényvédelmi technológiáknak. Hatóanyaguk, az acetamiprid a növénykultúrák széles körében, számos rovarkártevővel szemben biztosít tartós, hosszan fennálló védelmet. A felszívódó hatásmód és a 10-14 napos tartamhatás teszi mára szinte egyedülállóvá az acetamipridet tartalmazó termékeket, mivel a hatóanyagok kivonásával az ilyen jellegű készítmények szinte eltűntek a kínálatból. Ezek a gyakorlat számára oly értékes tulajdonságok teszik népszerűvé ezen szereket, nem véletlen, hogy ma már e termékcsalád tagjait hektárok százezrein alkalmazzák hazánkban.

A Mospilan® termékcsalád első tagja bő 25 éve került forgalomban hazánkban a Sumi Agro Hungary Kft. jóvoltából. Jelenleg ebbe a körbe három termék tartozik. A kínálat legújabb képviselője a folyékony Mospilan® 120 SL, amely speciális, patenttel védett formulációs technológiával rendelkezik. Az acetamiprid hatóanyagot (200 g/kg) tartalmazó termék vízoldható por (SP) formában és vízoldható tasakban kerül forgalmazásra: Autentic márkanéven. Ugyanilyen hatóanyagtartalom jellemzi a Mospilan® 20 SG készítményt, amely modern, vízoldható granulátumként (SG) érhető el.

Érvek az eredeti termékek mellett

A növényvédő készítményekre vonatkozó jogszabályoknak köszönhetően hazánkba ma már számos országból érkezik legálisan acetamiprid tartalmú készítmény, de sajnos egyre több illegális acetamipriddel is találkozunk. A felhasználók azt gondolhatják, elegendő csupán a készítmények hatóanyagára, annak mennyiségére figyelni, és ha ezek megegyeznek, akkor az eredetivel mindenben azonos terméket vásároltak, ráadásul olcsóbban. Ez azonban nincs így. A hatóanyag mennyisége természetesen fontos tényező, de az a hatékony és biztonságos felhasználásnak csupán egyetlen eleme. A formázáshoz használt adalék- és segédanyagok alapvető változásokat, kellemetlen meglepetéseket is okozhatnak a felhasználás során, nem beszélve az esetlegesen előforduló szennyező anyagokról. A Mospilan® termékcsalád tagjai kedvező ökotoxikológiai tulajdonságaiknak köszönhetően kíméletesek a beporzó szervezetekkel szemben, ezért „méhekre nem jelölésköteles” besorolással rendelkeznek. Ez is oka annak, hogy felhasználásuk gyakran esik egybe a kezelt növény virágzásával, így bátran nevezhetők bizalmi termékeknek. Egy ellenőrizetlen forrásból származó, ismeretlen összetételű termék ilyen alkalmazása akár kockázatot is hordozhat magában, ami nem csupán a beporzó rovarok esetében jelentkezhet, hanem a készítmény felhasználóinál, valamint a kezelt kultúra termését elfogyasztóknál is. Ezért is − valamint a Mospilan® termékek mögött álló, a Sumi Agro által nyújtott szolgáltatások és garancia miatt szintén − érdemes az eredeti, magas minőségű termékek felhasználása.

Nyereményjáték az eredeti termékeket vásárlók részére

A Sumi Agro annak érdekében, hogy tovább erősítse az eredeti, japán minőséget képviselő termékek iránti érdeklődést, nyereményjátékot hirdet termékei felhasználói számára. Ebben három termék szerepel: az Autentic 1 kg-os, a Mospilan® 20 SG 1,5 kg-os, valamint a Mospilan® 120 SL 1 literes kiszerelése. A vásárlást igazoló számlák másolatát a cég honlapján keresztül, de közvetlenül az alábbi felületén is fel lehet tölteni, egyúttal megadni a részvételhez szükséges információkat. Azon termékek vehetnek részt a játékban, amelyeket felhasználójuk 2024. január 1. és 2024. augusztus 31. közötti teljesítéssel vásárolt meg. Az esélyek javítása érdekében a feltölthető számlák száma nem került korlátozásra. A nyereményjáték fődíja egy valódi, nehéz terepre született Suzuki Jimny személyautó. Ezen fölül a résztvevők között 6 fő részére Japán körutazást, valamint 12 fő részére a játékban szereplő termékek egy-egy kiszerelési egységéből álló csomagot sorsolnak ki. A nyereményjáték sorsolásának időpontja: 2024. szeptember 16.

A Mospilan® termékcsalád tagjai eredeti, magas minőséget képviselő készítmények, amelyek felhasználása mellett számos szakmai érv szól. A Sumi Agro közelmúltban meghirdetett nyereményjátékával ehhez egy újabb is társul. Játsszon és nyerjen Ön is!

Válassza az eredetit, a japán minőséget!

 

 

Címkék: mospilan, sumi agro hungary kft.
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Asszisztált biotechnika haszonállatokban – Kiskérődzők és ...

Manapság már az embrióátültetés a hasznonállat-tartás, az állatvédelem, az őshonos fajták megőrzése ...